Aerocool P7 vs Corsair 400c vs NZXT s340 elite

rc_plane

Hectopat
Arkadaşlar Skylake i7 1070 sivi sogutmali PC toplayacam. Pencereli bir kasa istiyorum. Araştirmalarım sonucu başlikta bulunan kasalar hem tasarım hem kalite hemde fiyat konusunda bana sıcak geldi. Hangi kasayı tercih etmeliyim? +'sı ve -'si ile yorumlarinızi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NZXT S340 iki gün önce aldım. Henüz elime ulaşmadı ama benim de incelemeleri okuduğum kadarıyla yan panelin tamamen temper cam oluşu çok estetik bir hava katıyor. Ayrıca kasanın öbür tarafında kablolama için gayet uygun ve yeterli alan var. En büyük eksisi sanırım su soğutma kullanmak için çok uygun bir kasa olmayışı. Zira üst kısımda sadece 140mm lik bir slot var su soğutma için. Pek ala ön taraf 2x 140mm radyatör için uygun ama, benimde açtığım başlıkta forumdaki arkadaşlar ön tarafa su soğutma montajının kasa içerisinde yeterli soğuk havanın beslenemeyeceğini ve gpu ssd ramleri yetersiz soğuk havadan dolayı boğulacağını belirttiler. Eğer su soğutma düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurun derim. S340 elite hakkında söyleyebileceklerim bunlar. Ama çok hoş bir kasa orası kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…