V vk00 Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 26 10 Şubat 2014 #1 Merhaba, Ben psu'suz yeni bir kasa almak istiyorum.Maksimum bütçem 120 TL. VS-3 Advance Information RAIDMAX::Super Altas RAIDMAX::Typhoon Akortek-Dark Truva USB 3.0, 2x Fan, Mesh Panel ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri Akortek-Dark Sub-Zero 4xUSB (2xUSB3.0, 2xUSB2.0), 2x12 cm Fan, SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri AEROCOOL GT Black Edition (AE-GTA) Power Yok USB Ses Oyuncu Kasası - Ürün Kategorileri Sizce hangisini almalıyım ? Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sebebiyle belirtirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2014
Merhaba, Ben psu'suz yeni bir kasa almak istiyorum.Maksimum bütçem 120 TL. VS-3 Advance Information RAIDMAX::Super Altas RAIDMAX::Typhoon Akortek-Dark Truva USB 3.0, 2x Fan, Mesh Panel ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri Akortek-Dark Sub-Zero 4xUSB (2xUSB3.0, 2xUSB2.0), 2x12 cm Fan, SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri AEROCOOL GT Black Edition (AE-GTA) Power Yok USB Ses Oyuncu Kasası - Ürün Kategorileri Sizce hangisini almalıyım ? Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sebebiyle belirtirseniz sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Şubat 2014 #2 Corsair veya CM varken teneke kasalardan uzak durun derim. 150 TL: Cooler Master Elite RC-350 350W Kasa Siyah « www.kocpa.com-Notebookta İndirim ve Fırsatların Adresi
Corsair veya CM varken teneke kasalardan uzak durun derim. 150 TL: Cooler Master Elite RC-350 350W Kasa Siyah « www.kocpa.com-Notebookta İndirim ve Fırsatların Adresi