Aerocool Project7 C0 vs CM Masterbox Lite 5

DoctorSpeedy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Asıl konu ise bu iki kasa arasında ne fark vardır? Ne gibi avantajları dezavantajları vardır? Bu 2 kasadan birini alıp 600w +80 PSU da alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl konu ise bu iki kasa arasında ne fark vardır? Ne gibi avantajları dezavantajları vardır? Bu 2 kasadan birini alıp 600w +80 PSU da alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Dolar 4 ü geçti euro 5 ı geçti gerçi PC toplamak zor bu dönemde ama gittikçe artacak gibi sonumuz hayır olsun...

COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA

Yukarda belirttiğim model 600W 80+ PSU ile satılıyor. Tek başına hem kasa hem PSU ihtiyacınızı karşılayacaktır. Cooler Master markası olarak iki kasayı karşılaştırmamız doğru olmaz burdan bir kaç arkadaş fikrini belirtecektir. Kendi kasamız için konuşacak olursak.

-600W 80+ PSU avantajı
-Pleksi pencereli yap paneli
-Dahili 3x120mm Kırmızı LED fan ile gelmesi
-En uzun ekran kartına kadar destek vermesi
-PSU Kapağı ile kablo kirliliği yaşatmaması gibi öne çıkan özellikleri mevcut. Tabii karar son noktada size kalmış

MasterBox Lite modeli pek de iyi bir model değil. Sadece uygun fiyatıyla öne çıkıyordu ancak o özelliğini de yanında verdikleri parasını hak etmeyen PSU'yla kaybetti ki CM bile özelliklerini açıklamak istemiyor. Bütçenizi belirtin PSU ve kasa için.

Neyin özelliklerini açıklamak istemiyoruz anlamadım.

O konuya marka olarak özelliklerini açıklamak istemediğimiz için değil, ben yeni başladığım ve konuya cevap vercek bilgimin olmamasıydı. Kasanın içinde tekli olarak satılan Masterwatt Lite 600W 80+ modeli bulunuyor. Hakediyor veya haketmiyor o içine kurduğunuz sisteme göre değişir.

İ7 6700 - GTX 1070 - Seidon 120V - Asus B150 Pro aura - 4 x fan olan sistemini sorunsuz çalıştırıyor Masterwatt Lite 600W.

Bunu belirtebilirdiniz en azından. Merakta kalmazdık. Neyse sorun değil.

Eh zaten çalıştıracak. Ona kimse bir şey demiyor. PSU hakkında bazı endişelerimiz vardı. Misal aynı fiyata FSP Hydro varken bu modele zor bakılır. Fiyat konusunda uçuk ilk olarak. Ses sorunu yaşayanlar gördüm ayrıca. Bu yüzden sormuştuk o bilgileri. Neyse yeni işiniz hayırlı olsun ve iyi günler dilerim.

Çoğu PSU çalıştırır zaten. Önemli olan bir riskte nasıl performans göstereceği, elektrik yükü, bu yükte ne kadar hayatta kalacağıdır. Yapabiliyorsanız firmadan başka birine sormanız iyi olur. Soruları tekrarlayacağım. PSU independently regulated mı group regulated mı? Kullanılan fanın modeli nedir? Belli bir modeli yoksa hangi bearing tipi var?
Bu sorulara cevap alana kadar fiyatını hak etmeyen kötü bir PSU olarak kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…