Kertenkele.2001 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 PSU yuk altinda çıldırtıyir. Acaba Noctua 120 mm PWM fan alsam bu sesi yok edebilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2023
PSU yuk altinda çıldırtıyir. Acaba Noctua 120 mm PWM fan alsam bu sesi yok edebilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.693 Makaleler 13 Çözümler 16 2 Haziran 2023 #2 Benim de aynı sorun var hocam hele sıcaklar geldi iyice çoştu, kışın bu kadar ses olmazdı. Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 2 Haziran 2023 #3 Dediğiniz fanı alırsaınz sorun çözülür bence. Çok kalite fan. Artı 0 Eksi
KS KS Kertenkele.2001 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 Attacksaw dedi: Benim de aynı sorun var hocam hele sıcaklar geldi iyice çoştu, kışın bu kadar ses olmazdı. Genişletmek için tıkla... Kulakliksiz iskence gibi geliyor Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Benim de aynı sorun var hocam hele sıcaklar geldi iyice çoştu, kışın bu kadar ses olmazdı. Genişletmek için tıkla... Kulakliksiz iskence gibi geliyor