Jıjoe Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Soru başlıktaki. İncelemesini bile bulamadım tek fan olarak. Kullanan var mı ya da yorum yapabilecek olan? Aerocool Pulse 12cm ARGB LED Kasa Fanı (AE-CFPL12ARGB) | Teknobiyotik En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi... www.teknobiyotik.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Soru başlıktaki. İncelemesini bile bulamadım tek fan olarak. Kullanan var mı ya da yorum yapabilecek olan? Aerocool Pulse 12cm ARGB LED Kasa Fanı (AE-CFPL12ARGB) | Teknobiyotik En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi... www.teknobiyotik.com
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.179 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 26 Ocak 2021 #2 Performans değerleri ARGB fan için iyi gözüküyor, maksimum devirde biraz gürültü yapabilir ama aşırı da değil.
Performans değerleri ARGB fan için iyi gözüküyor, maksimum devirde biraz gürültü yapabilir ama aşırı da değil.
Huskerhero Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #3 Ona o kadar para vereceğinize şuna bakmanızı tavsiye ederim. Performansıda gayet güzel, kendim kullanıyorum. Ayrıyeten, Aerocool markasının fanlarını denedim tavsiye etmem. Cooler Master MasterFan MF120 Halo ARGB 120mm Kasa Fanı Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
Ona o kadar para vereceğinize şuna bakmanızı tavsiye ederim. Performansıda gayet güzel, kendim kullanıyorum. Ayrıyeten, Aerocool markasının fanlarını denedim tavsiye etmem. Cooler Master MasterFan MF120 Halo ARGB 120mm Kasa Fanı Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
Jıjoe Hectopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 Huskerhero dedi: Ona o kadar para vereceğinize şuna bakmanızı tavsiye ederim. Performansıda gayet güzel, kendim kullanıyorum. Ayrıyeten, Aerocool markasının fanlarını denedim tavsiye etmem. Cooler Master MasterFan MF120 Halo ARGB 120mm Kasa Fanı Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Attığınız modelin hava akış gücü 47 CFM düşük geldi.
Huskerhero dedi: Ona o kadar para vereceğinize şuna bakmanızı tavsiye ederim. Performansıda gayet güzel, kendim kullanıyorum. Ayrıyeten, Aerocool markasının fanlarını denedim tavsiye etmem. Cooler Master MasterFan MF120 Halo ARGB 120mm Kasa Fanı Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Attığınız modelin hava akış gücü 47 CFM düşük geldi.