Arkadaşlar PC'y 5 ay önce falan aldım genelde CS:GO LOL oynadığım için çok bir sıcaklık sorunu yoktu ama FIFA 19 PUBG Lite gibi oyunları oynarken ısıların çok fazla olduğunu gördüm. Sonra 2 tane kasaya ekstra fan aldım ve biraz düzeldi fakat tekrar bugün FIFA'dayken verileri açtığımda 88 derece işlemci 71 derece ekran kartı gördüm. Kasamdan kaynaklandığını düşünüyorum herkes şikayetçi ve önü cam panel yanıda aynı şekilde.
Soğutucu montajını kontrol edin. Öndeki cam kısım çıkıyorsa çıkarın, olmuyorsa yan kapağı açarak aynı oyunları oynayın ve sıcaklıkları kontrol edin. İşlemci sıcaklığı 70 derece civarına düşüyorsa sorun kasadadır.
Soğutucu montajını kontrol edin. Öndeki cam kısım çıkıyorsa çıkarın, olmuyorsa yan kapağı açarak aynı oyunları oynayın ve sıcaklıkları kontrol edin. İşlemci sıcaklığı 70 derece civarına düşüyorsa sorun kasadadır.
Soğutucu montajını kontrol etmeyi bilmiyorum ama yan cam kısım çıkıyor ön cam çıkınca öndeki fanlar çok açıkta kalıyor içeri çok tozlanmasın yanı açarsam.