Aerocool Quartz Kasa Hasarlı Çıktı

fLux

Hectopat
Hepsiburada, 23 Kasım indirimlerin'den aldığım bu kasa hasarlı çıktı.
Sistem topladığım için paketi hemen açmayıp, sistem tamamlanınca açmayı düşünüyordum ki yanlış yapmışım.
Bu konu hakkında iade talebim kabul edilir mi ? Yarın sabah ilk işim ürünü kargoya vermek olacak.
Satıcı onlar olduğu için direkt onlar ile irtibata geçmem gerektiğini düşünüyorum.

Ek olarak bu kasanın aynısından yollama şansları olur mu ? Yoksa direkt iademi ederler, çünkü ben 480 liraya aldım, şu an 625 lira. Yardımlarınızı bekliyorum

Sen değişim talep et, böyle durumlara karşılık çoğu zaman kutu açılımını video eşliğinde yaparım.
Hepsiburada.com aynı model ile değişimi kabul etmezse farklı model teklif et. Ona da yanaşmazlarsa hukuki olarak hakkını arayacağız.

Açıkçası nasıl böyle bir ürün geldi şaşkınım, tır geçmiş gibi üzerinden.
Kargo firması ile alakalı bir soruna benzemiyor. Büyük olasılıkla Hepsiburada deposundan bu şekilde çıktı.

Bunlar indirimle bütün sorunlu ürünleri erittiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade et. Alacaklar. 14 gün dolmadı henüz.

Sorma hocam, korktuğum başıma geldi. 10 gün önce açıcaktım kasayı ama üşendim açmadım, açsaydım şimdiye kadar değiştirirdim.

O halde ben yarın iademi yapıyım, ilk önce müşteri hizmetlerini arıyım detaylı bilgi alıyım harekete geçiyim. Yorumun için teşekkürler

Kargo kutusunda herhangi bir hasar yok sanırım. Direkt iade ya da değişim talebinde bulunmanda fayda var. Müşteri olarak bu senin hakkın.

Siteyi açıp iade kodu al önce, sonrasına sonra bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…