Sheaxorith Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 18 30 Haziran 2018 #1 Evet başlıkta belirttiğim gibi bu kasa nasıldır? Kötüyse önerdiğiniz bir kasa var mı? Kasa Linki: Aerocool Quartz RGB Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2018
Evet başlıkta belirttiğim gibi bu kasa nasıldır? Kötüyse önerdiğiniz bir kasa var mı? Kasa Linki: Aerocool Quartz RGB
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Haziran 2018 #2 Fena bir kasaya benzemiyor. Linkte 100 TL daha ucuz. Aerocool Quartz RGB 3 Adet RGB Led Fanlı ve Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası
Fena bir kasaya benzemiyor. Linkte 100 TL daha ucuz. Aerocool Quartz RGB 3 Adet RGB Led Fanlı ve Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası
N Nicanors Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2018 #3 Hocam kasanın kalitesi hakkında bir bilgim yok fakat fiyat olarak daha ucuz bir yer buldum. Site güvenilirdir. Bende Aerocool p7-c0 sipariş vermiştim. Sıkıntısız geldi. Aerocool Quartz RGB 3 Adet RGB Led Fanlı ve Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
Hocam kasanın kalitesi hakkında bir bilgim yok fakat fiyat olarak daha ucuz bir yer buldum. Site güvenilirdir. Bende Aerocool p7-c0 sipariş vermiştim. Sıkıntısız geldi. Aerocool Quartz RGB 3 Adet RGB Led Fanlı ve Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri
Sheaxorith Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 18 30 Haziran 2018 #4 Nicanors dedi: Hocam kasanın kalitesi hakkında bir bilgim yok fakat fiyat olarak daha ucuz bir yer buldum. Site güvenilirdir. Bende Aerocool p7-c0 sipariş vermiştim. Sıkıntısız geldi. Aerocool Quartz RGB 3 Adet RGB Led Fanlı ve Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri Genişletmek için tıkla... Hocam peki p7-c0 nasıl ? Üst taraf sıvı soğutma destekler mi ?
Nicanors dedi: Hocam kasanın kalitesi hakkında bir bilgim yok fakat fiyat olarak daha ucuz bir yer buldum. Site güvenilirdir. Bende Aerocool p7-c0 sipariş vermiştim. Sıkıntısız geldi. Aerocool Quartz RGB 3 Adet RGB Led Fanlı ve Güçlendirilmiş Camlı USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri Genişletmek için tıkla... Hocam peki p7-c0 nasıl ? Üst taraf sıvı soğutma destekler mi ?
N Nicanors Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2018 #5 Hocam montajı pazar günü yapıcam. Kasa geldiğinde açıp bakmıştım. Üst tarafa radyatör sığmaz tahminimce ama ön tarafa takabilirsin. Üst kısma 2 tane 120 lik fan takılabilir.
Hocam montajı pazar günü yapıcam. Kasa geldiğinde açıp bakmıştım. Üst tarafa radyatör sığmaz tahminimce ama ön tarafa takabilirsin. Üst kısma 2 tane 120 lik fan takılabilir.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 1 Temmuz 2018 #6 Malzeme kalitesi nasıl hocam bende p7-c1 düşünüyorum