İ İqMan Ziyaretçi 9 Mayıs 2013 #1 Arkadaşlar bu kasa için yorumm ve önerileriniz nedir? Açıkcası almayı düşünüyorum. AeroCool Strike-X ST, 80+ Gold 1100W, 3 Fan Kontrolcülü, 21 Fan YuvalıDock Station Full Tower Kasa | n11.com
Arkadaşlar bu kasa için yorumm ve önerileriniz nedir? Açıkcası almayı düşünüyorum. AeroCool Strike-X ST, 80+ Gold 1100W, 3 Fan Kontrolcülü, 21 Fan YuvalıDock Station Full Tower Kasa | n11.com
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2013 #2 Tavsiye etmiyorum açıkcası 1100 Watt güç kaynağını ne yapacaksın? Kullanacağın ekran kartı hangisi? 800 TL'ye şöyle bir ikili tavsiye edeceğim. VATAN COMPUTER - CORSAIR - GRAPHITE SER VATAN COMPUTER - CORSAIR - ENTHUSIAST SER
Tavsiye etmiyorum açıkcası 1100 Watt güç kaynağını ne yapacaksın? Kullanacağın ekran kartı hangisi? 800 TL'ye şöyle bir ikili tavsiye edeceğim. VATAN COMPUTER - CORSAIR - GRAPHITE SER VATAN COMPUTER - CORSAIR - ENTHUSIAST SER