Aerocool VX 500W PSU ile RX 570 sistem uyumu

devran1

Centipat
Merhaba.

Aerocool VX Plus 500W güc kaynağını aldım. Gigabyte A320M-H alacağım ve RX 570 takmak istiyorum. Güc kaynağında 6 pinlik PCI Express, 4 pinlik CPU ve 6 pinlik hiçbir şey yazmayan güc girişi var. Bunlar yeterli olacak mıdır? Son olarak ona göre MSI A320 Pro anakartını almak zorunda kalacağım yeterli kalmaz ise. (4 pinlik CPU girişi istiyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızda 8 pin girişi var uyumlu oluyor. O ekran kartının soğutma performansı kötü tavsiye etmem. PSU hariç bütçeniz nedir sistem için?

2. el topluyorum efendim işlemci ve ekran kartı arıyorum şu an ona göre belirleyeceğim Ryzen 3 1200 ya da Ryzen 3 2200G arasında kaldım size hangisi daha iyi olur. Ekran kartına görede hangisi iyi olur? Bu anakartlar da CPU girişi 4 ya da daha fazla oluyor bunlar neden kaynaklanıyor.

Ryzen 3 2200G içinde GPU bulunduğu için ekran kartıyla kullanacaklar için gereksiz pahalı. 1600 AF bakmanızı tavsiye ederim. Ryzen 3 1200 alınmaz onun yerine 1200 AF bakın. Armor modelinin fiyatı uygunsa alabilirsiniz. İkinci elde çok fazla Miningli 570 var Miningli olmadığından emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…