Aerocool VX Plus 500W 1660S, 2060 veya 1070 besler mi?

422470

Hectopat
Bu PSU 1660S, RTX 2060 veya 1070 besler mi? Bu ekran kartlarından birisini almayı düşünüyorum. PSU sorun çıkarır mı? 1600 AF ile kullanacağım. İleride PSU yükseltemem fiyatları bayağı artmış ekran kartını zor alıyorum. Yani uzun yıllar 500W ile devam edeceğim.

Bu sistem ile uzun süre devam edip ileride çok büyük upgradeler yapmayacaksanız yeterlidir.

Bu sistem ile uzun süre devam edip ileride çok büyük upgradeler yapmayacaksanız yeterlidir.

Eğer parçalarda sorun olmazsa değişim yapmayacağım. Zorlar mı sistemi? Kasa fanları falan ışıklı 2SSD 1 HDD var işlemci fanı da ışıklı 3 fan var. Bunlar etki eder mi?

Şu anlıktan kastınız neydi hocam? Upgrade yapsam yapsam maximum işlemciyi Ryzen 5 3600 yaparım.

Upgrade olarak bahsettiğim çok yüksek upgradelerdi hocam. Güç kaynağınız Ryzen 5 3600 için yeterli. Şu anlık derken uzun süre değiştirmenize gerek yok anlamında demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…