Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #21 KoltuktakiElektarlar dedi: 3060 ve 3700X sisteme yeter mi? SmartRGB'yi değişmiş olurum. Genişletmek için tıkla... Yeteceğini hiç sanmıyorum.
KoltuktakiElektarlar dedi: 3060 ve 3700X sisteme yeter mi? SmartRGB'yi değişmiş olurum. Genişletmek için tıkla... Yeteceğini hiç sanmıyorum.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #22 HavlayanLama dedi: Ben sistemi hazır almıştımda kablo değişimi çok zor olur mu? Genişletmek için tıkla... El işçiliğin yoksa bile en fazla 30 dakika sürer. En azından kafan rahat eder.
HavlayanLama dedi: Ben sistemi hazır almıştımda kablo değişimi çok zor olur mu? Genişletmek için tıkla... El işçiliğin yoksa bile en fazla 30 dakika sürer. En azından kafan rahat eder.
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 1 Nisan 2021 #23 Pratzkaa dedi: Yeteceğini hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 550W PSU'lu hazır sistemler vardı aslında. Gerçi onlar daha kaliteli ünitelerdi. İndirim köşesini takipteyim.
Pratzkaa dedi: Yeteceğini hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 550W PSU'lu hazır sistemler vardı aslında. Gerçi onlar daha kaliteli ünitelerdi. İndirim köşesini takipteyim.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 1 Nisan 2021 #24 FarukS dedi: El işçiliğin yoksa bile en fazla 30 dakika sürer. En azından kafan rahat eder. Genişletmek için tıkla... Teşşekür ederim tavsiyeleriniz için.
FarukS dedi: El işçiliğin yoksa bile en fazla 30 dakika sürer. En azından kafan rahat eder. Genişletmek için tıkla... Teşşekür ederim tavsiyeleriniz için.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 1 Nisan 2021 #25 An itibari ile elektrikler gene kesildi. PSU'da tık yok ama HDD motor gibi