- Makaleler
- 2
PSU yüke binince 12V kanalından gelen voltajı 11,8 'e düşüyor. Diğer kanallarda böyle bir şey yok. Kampanyalı olarak ucuz aldım yaklaşık 230TL'ye. İade edip adam gibi bir PSU mu almalıyım yoksa bu normal bir şey mi? Sistemim;
-Pentium E5300 işlemci(65W TDP)
-Foxconn G31 MXP anakart ve 2 GB DDR2 RAM.
-HD 5830 1GB ekran kartı (175W TDP)
Sistemde hem FurMark hem de AIDA 64 stress testleri açıkken oldu bu olay. Arada böyle çok anlaşılmayacak tıkırtılarda geliyor ama PSU fanındanmış galiba kasa kapağını kapayınca gelmiyor bile. Tek sıkıntı 12V kanalından gelen voltajın düşmesi 0, 2-0, 3 v düşüyor. Eski PSU'da hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu normal mi? Bu olay olduğunda hiçbir sıkıntı olmadı (sistem kapanması görüntü bozulması vs...) İade etmeli miyim?
-Pentium E5300 işlemci(65W TDP)
-Foxconn G31 MXP anakart ve 2 GB DDR2 RAM.
-HD 5830 1GB ekran kartı (175W TDP)
Sistemde hem FurMark hem de AIDA 64 stress testleri açıkken oldu bu olay. Arada böyle çok anlaşılmayacak tıkırtılarda geliyor ama PSU fanındanmış galiba kasa kapağını kapayınca gelmiyor bile. Tek sıkıntı 12V kanalından gelen voltajın düşmesi 0, 2-0, 3 v düşüyor. Eski PSU'da hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu normal mi? Bu olay olduğunda hiçbir sıkıntı olmadı (sistem kapanması görüntü bozulması vs...) İade etmeli miyim?
Son düzenleyen: Moderatör: