darkonn29 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 51 12 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar PSU aldım ama sığıyor mu bakmadım, sığar herhalde dedim. Aerocool VX Plus 500W PSU, Zalman N2 kasama sığar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
Arkadaşlar PSU aldım ama sığıyor mu bakmadım, sığar herhalde dedim. Aerocool VX Plus 500W PSU, Zalman N2 kasama sığar mı?
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 12 Ağustos 2020 #2 Evet rahat sığar. Kasaya 18 cm uzunluğa kadar güç kaynakları sığıyor. Sizin aldığınız güç kaynağı daha küçük. Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Evet rahat sığar. Kasaya 18 cm uzunluğa kadar güç kaynakları sığıyor. Sizin aldığınız güç kaynağı daha küçük. Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com