Aerocool VX Plus 750W alınır mı?

750W kapasiteye ihtiyacınız varsa daha üst seviye güç kaynaklarına göz atmalısınız. VX+ serisinin yeri daha çok APU ya da çok düşük güç tüketen sistemlerde kısa süre idare etmelik olur. Sisteminiz nedir?
İhtiyacım yok aslında 650W'da idare ediyor rahat bir şekilde ama bu fiyata görünce sorayım dedim. Sistem i5 10400F ve RX 6600, ekran kartını RX 6700 XT ya da 6800'e yükselteceğim.

İhtiyacınız yoksa bunun gibi giriş seviyesi ürünlere bakmanın da bir anlamı yok. Yakın fiyatlara Element BR var.

Vade farkı sizin için büyük bir problem olur mu bilmiyorum, kaç taksitle alacaksınız?

İhtiyacınız yoksa bunun gibi giriş seviyesi ürünlere bakmanın da bir anlamı yok. Yakın fiyatlara Element BR var.

Vade farkı sizin için büyük bir problem olur mu bilmiyorum, kaç taksitle alacaksınız?
Maksimum ne kadar oluyorsa onla almayı planlıyorum fiyatta çok büyük fark yaratmadıkça. 12 alırım yani büyük ihtimal. 750W'ı ileride daha yüksek seviye bir karta geçersem diye düşündüm, 7000 serisinden bir kart gibi misal. Yine de mantıksız mı olur?

Mantıksız olur çünkü VX Plus zaten alt seviye bir seri. Kapasiteden önce inşa kalitesi her zaman daha önemlidir, iç yapı iyi olmadığı müddetçe sorun çıkarmaya yatkın olur. Şahsen VX Plus 750'yi uzun vadeli kullanım amacıyla almanızı önermem. Para israfı. Onun yerine dediğim gibi, inşa kalitesi daha iyi olan ürünler alınabilir.

Daha üst sınıf güç kaynaklarının kapasitelerinden memnun değilseniz ve satın aldığınız güç kaynağını uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız bütçenizi artırmaktan başka seçeneğiniz yok gibi.

Mantıksız olur çünkü VX Plus zaten alt seviye bir seri. Kapasiteden önce inşa kalitesi her zaman daha önemlidir, iç yapı iyi olmadığı müddetçe sorun çıkarmaya yatkın olur. Şahsen VX Plus 750'yi uzun vadeli kullanım amacıyla almanızı önermem. Para israfı. Onun yerine dediğim gibi, inşa kalitesi daha iyi olan ürünler alınabilir.

Daha üst sınıf güç kaynaklarının kapasitelerinden memnun değilseniz ve satın aldığınız güç kaynağını uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız bütçenizi artırmaktan başka seçeneğiniz yok gibi.
Element modelinin 750W versiyonuna ne dersiniz? 250 TL civarı bir fark var aralarında, uzun vade için değer gibi geliyor:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı