Aerocool VX Plus 750W PSU alınır mı?

Efe Sönmez

Centipat
Fiyatı, diğer markalara kıyasla uygun duruyor. Kaliteli midir, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür markalara mı? Aerocool gayet kaliteli ve satılan bir markadır. Attığın PSU için eğer 750W şartsa alınabilir, fakat değilse 550W 80+ bir PSU alınabilir.

Alınmaz, bütçe ve sistem nedir?

Bütçem 7500 TL civarında
Ryzen 5 3600 işlemci.
RX 5700 XT ekran kartı.
MSI B450 GAMING PLUS Max ATX anakart.
16 GB 3000MHz RAM düşünüyorum ve 750 Watt'ın gereğinden fazla olduğunun farkındayım ancak ilerleyen zamanlarda yükseltme ve overclock yapma imkanım olsun diye yüksek tuttum.

Aerocool'un genel olarak PSU'ları iyi değil iyi olan birkaç tane var ama onlarda pahalı. Hemen hemen aynı paraya daha iyileri varken bu marka tercih edilmez. Ayrıca PSU alırken kalitesiz ürün almayın, sistem için çok önemli en azından orta derecede bir model tercih edin.

Bu PSU benim de ilgimi çekiyor, 464 TL 01.24.2021 tarihi itibariyle. Şöyle bir kısa anlatıma denk geldim, reklam gibi gelmedi; samimi geliyor söyledikleri. Siz ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…