Aerocool VX Plus PSU patlar mı?

Sıradanbiri3498

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10-15 gün önce bir PSU satın aldım. Şu an elimde bulunan sistemler; i5-3470 işlemci, 12 GB DDR3 RAM, RX 570 Gaming X 4 GB ve 2 adet HDD bulunuyor. Sormak istediğim soru şu: Bu sistemimde takılı olan PSU aktif ve ağır oyunlarda fazla ısınıyormuş gibi geliyor. Araştırdığım kadarıyla illaki normal sıcaklığın üstünde ve rahat bir şekilde sıcaklığının yüksek olacağını savunuyorlar. Fakat yine de patlamasından veya anakartıma vs. sorun çıkarmasından tedirgin oluyorum. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Şu an sistemimde takılı olan PSU bu. AEROCOOL Vx Plus Serisi 500W 12cm Fanlı Güç Kaynağı AE-VXP500 | Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
"Patlar mı?" diye bir soru aslında yok. Yüksek seviye güç kaynakları bile patlayabiliyor.

Eğer sormak istediğiniz şey "kaliteli mi?" ise giriş seviyesi diyebilirim. Yani PowerBoost, Gamepower gibi markalardan kaliteli ama FSP, Highpower gibi markalardan düşük seviye bir ürün. Yani Xigmatek kalitesinde diyebiliriz.

Yani ısınması durumunda endişeleniyorum.

Hocam şu PSU patlar bu PSU patlamaz diyemeyiz, kalite olarak sınıflandırabiliriz sadece. Şu an kullandığınız PSU orta seviye bir PSU ve sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…