En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Slippin Jimmy0 600W güç kaynağını beklesem indirime girse alsam güzel olur. Merak ettiğim bir şey var High Power'da sertifika 80+Plus Aerocool'da yok sertifika tam anlamıyla ne işe yarıyor onu pek bilmiyorum. Aerocool kullanan birisi varsa fazla ses çıkartıyor mu bilgi verebilirse sevinirim.
@Slippin Jimmy0 Yani benim buradan çıkaracağım High Power 500W 80Plus sertifikalı bir PSU almak mı yoksa 600W Aerocool'mu alayım onu açıklarsanız yeterli olur kusura bakmayın çok soru sordum.
@Slippin Jimmy0 Yani benim buradan çıkaracağım High Power 500W 80Plus sertifikalı bir PSU almak mı yoksa 600W Aerocool'mu alayım onu açıklarsanız yeterli olur kusura bakmayın çok soru sordum.
Kasa nispeten sesli çalışıyor lakin güç kaynağından ziyade kasanın içindeki dümenden fanlar yüzünden olduğunu düşünüyorum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.