Aerocool VX PSU alınır mı?

@Slippin Jimmy0 600W güç kaynağını beklesem indirime girse alsam güzel olur. Merak ettiğim bir şey var High Power'da sertifika 80+Plus Aerocool'da yok sertifika tam anlamıyla ne işe yarıyor onu pek bilmiyorum. Aerocool kullanan birisi varsa fazla ses çıkartıyor mu bilgi verebilirse sevinirim.

Son düzenleme:
@DarlDixon Verimlilik sertifikası.

Detaylı bilgi için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

80+ olarak önerebileceğim:

@Slippin Jimmy0 Yani benim buradan çıkaracağım High Power 500W 80Plus sertifikalı bir PSU almak mı yoksa 600W Aerocool'mu alayım onu açıklarsanız yeterli olur kusura bakmayın çok soru sordum.

@Slippin Jimmy0 Yani benim buradan çıkaracağım High Power 500W 80Plus sertifikalı bir PSU almak mı yoksa 600W Aerocool'mu alayım onu açıklarsanız yeterli olur kusura bakmayın çok soru sordum.
VX Plus daha mantıklı bence, fakat fiyatı arttı.

Kendim kullanıyorum 600w'lık versiyonunu. Sesli çalıştığını söyleyemem. Henüz çok yük bindirmedim ama o yüzden zorlandığında bağırır mı bilemem.
Hala fikriniz aynı mı? Yükteyken ses yapıyor mu?

Hala fikriniz aynı mı? Yükteyken ses yapıyor mu?
Kasa nispeten sesli çalışıyor lakin güç kaynağından ziyade kasanın içindeki dümenden fanlar yüzünden olduğunu düşünüyorum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…