C CihanEren3636 Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 18 27 Ekim 2016 #1 Yusuf Ensar Ertan Aerocool Xpredator 2 kasasında optik sürücü oluyor mu yoksa biz kendimiz alıp mı takacağız?
Yusuf Ensar Ertan Aerocool Xpredator 2 kasasında optik sürücü oluyor mu yoksa biz kendimiz alıp mı takacağız?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 27 Ekim 2016 #2 Hazır sistemlerde optik sürücü olabilir, internetten verdiğiniz kasa siparişlerinde optik sürücü gelmez. Her zaman ayrı alınır. Bazı güncel kasalarda optik sürücü takmak için bile yer yok, CD/DVD devri bitti artık.
Hazır sistemlerde optik sürücü olabilir, internetten verdiğiniz kasa siparişlerinde optik sürücü gelmez. Her zaman ayrı alınır. Bazı güncel kasalarda optik sürücü takmak için bile yer yok, CD/DVD devri bitti artık.
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2016 #3 USB gibi bir teknoloji varken niye CD? Ayrı alıyorsunuz kasa ile beraber gelmiyor.
makarna ve yoğurt Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2016 #4 Silinen üye dedi: USB gibi bir teknoloji varken niye CD? Ayrı alıyorsunuz kasa ile beraber gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kutulu oyun arşivi yapan vardır. Eski oyuncular arşiv yapmaya bayılır. [emoji2] [emoji24]
Silinen üye dedi: USB gibi bir teknoloji varken niye CD? Ayrı alıyorsunuz kasa ile beraber gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kutulu oyun arşivi yapan vardır. Eski oyuncular arşiv yapmaya bayılır. [emoji2] [emoji24]
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2016 #5 makarna ve yoğurt dedi: Kutulu oyun arşivi yapan vardır. Eski oyuncular arşiv yapmaya bayılır. [emoji2] [emoji24] Genişletmek için tıkla... Ben de bayılırım ama artık oyunları hard diske atıyorum. Eski oyunları da hard diske yedekledim.
makarna ve yoğurt dedi: Kutulu oyun arşivi yapan vardır. Eski oyuncular arşiv yapmaya bayılır. [emoji2] [emoji24] Genişletmek için tıkla... Ben de bayılırım ama artık oyunları hard diske atıyorum. Eski oyunları da hard diske yedekledim.