AeroCool XPREDATOR Kasayı Modlamak

Tek renk hakim olsa daha iyi olurmuş kişisel görüşüm. Kırmızı mesela

öncelikle merhaba,

aerocool xpredator x3 kasaya sahibim..

cpu cooler olarak corsair h100i yada coolermaster seidon 240m düşünüyorum ama ve bunların çıkış fanlarını kasanın üstüne monte edecem ama üst kısım engel olacak diye düşünüyorum üst panel nasıl çıkıyor..

modlama resımlerınde senın cıkardıgını gordum sorayım dedım yardımcı olursan tesekkurler..

Çok basit arkada bir yeri var oradan yavaşça kaldırıyorsun. Zaten taraklı yapıda direk ilk iki tarak çıkıyor. Ön tarafı yavaş yavaş kabloları çekerek çıkar sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden dışa monte ediyorsun? İçe de monte edebilirsin.

zaten içten üst panel e monte edicem ama üstten vidalarını sıkmam lazım ve o taraklı kısım engelliycek diye düşünüyorum.. dıştan monte etme anca senin aklına gelir moderator kardeş ilginçsin ://

Çok basit arkada bir yeri var oradan yavaşça kaldırıyorsun. Zaten taraklı yapıda direk ilk iki tarak çıkıyor. Ön tarafı yavaş yavaş kabloları çekerek çıkar sadece.

eğer burdakı yerı yavaş kaldır diyorsan sanırım;

burdakı vıdaların açılması lazım mı değil mi sen daha iyi bilirsin..

Aynen elinle oradan tut yukarı doğru çek taraklar kendi çıkacak zaten. ilk baş korkabilirsin. Korkma.

Alperen Bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler tek celse de olmadı ama 2. celse anlaşabildik.. cpu cooler elıme geçince montajı deniycem..
bir aksilik olursa engin bilgilerinizde yararlanmak için yazarım kusura bakmayın özel mesaj atamıyorum saçma bir uygulama ile 500 mesaj atmayan insanlar özel mesaj atamıyormuş.. ilginç doğrusu..

mevsres super moderator arkadaşımız olaya garip bi yoldan yaklaşmış, soruya soruyla cevap verdi ama anlam veremedim zaten sustu iyi ki de sustu bence konuşmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…