Ben de kullandım ama güvenilir olduğunu hiç sanmıyorum. Bu zamana kadar Instagram'ım çalınmadı ama bu hazar denen arkadaşın verilerimizi çalmadığı anlamına gelmiyor.
Hocam veri sızıntısından ziyade siz A kişisisiniz ve B kişisini takip ediyorsunuz. C kişiside sizi takip ediyor. Ama C kişisi B kişisini takip etmiyor ve profilini görmek istiyor. Bu durumda da A kişisinin datası kullanılarak B kişisinin profili C kişisine gösteriliyor. Bu yüzden tam güvenemedim.
Hocam veri sızıntısından ziyade siz a kişisisiniz ve b kişisini takip ediyorsunuz. C kişiside sizi takip ediyor. Ama C kişisi b kişisini takip etmiyor ve profilini görmek istiyor. Bu durumda da a kişisinin datası kullanılarak b kişisinin profili C kişisine gösteriliyor. Bu yüzden tam güvenemedim.
Bilmiyorum çok bir kişiyi takip etmediğim gizlim saklımda olmadığı için bir sorun yaşamadım bu zamana kadar da hem takip etmeyenleri daha kolay bulup takipten çıkabiliyorum.
Hiçbir garantisi yok, Instagram kapalı kaynak olduğu için ve bu modun da kaynağı paylaşılmadığı için içeride neler döndüğünü kimse bilmez. Genel olarak taramalarda temiz çıkar, kullanım kişiye bağlı.