yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 25 Eylül 2024 #1 Yeni Aerox 3 mouse aldım, driverına baktım. Sclor tuşu aşırı hızlı ve hiçbir şekilde değiştiremedim. Ayrıca Media bölümünden soldaki tuşlara ses açma ve kısma ekliyorum fakat çalışmıyor başka bir şey yapıyor onun yerine.
Yeni Aerox 3 mouse aldım, driverına baktım. Sclor tuşu aşırı hızlı ve hiçbir şekilde değiştiremedim. Ayrıca Media bölümünden soldaki tuşlara ses açma ve kısma ekliyorum fakat çalışmıyor başka bir şey yapıyor onun yerine.
Çözüm 3 3 380054 25 Eylül 2024 Drivere gerek yok. Ayarlar > fare. Orada zaten atlanacak satır sayısı diye bir çubuk var onu geriye çekin tamamdır. Windows içinden yapıyorsunuz bunu.
Drivere gerek yok. Ayarlar > fare. Orada zaten atlanacak satır sayısı diye bir çubuk var onu geriye çekin tamamdır. Windows içinden yapıyorsunuz bunu.
3 380054 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 37 25 Eylül 2024 #2 Drivere gerek yok. Ayarlar > fare. Orada zaten atlanacak satır sayısı diye bir çubuk var onu geriye çekin tamamdır. Windows içinden yapıyorsunuz bunu. Artı 0 Eksi Çözüm
Drivere gerek yok. Ayarlar > fare. Orada zaten atlanacak satır sayısı diye bir çubuk var onu geriye çekin tamamdır. Windows içinden yapıyorsunuz bunu.
KS KS yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 25 Eylül 2024 #3 380054 dedi: Drivere gerek yok. Ayarlar > fare. Orada zaten atlanacak satır sayısı diye bir çubuk var onu geriye çekin tamamdır. Windows içinden yapıyorsunuz bunu. Genişletmek için tıkla... Yaptım çok sağ ol hocam. Artı 0 Eksi
380054 dedi: Drivere gerek yok. Ayarlar > fare. Orada zaten atlanacak satır sayısı diye bir çubuk var onu geriye çekin tamamdır. Windows içinden yapıyorsunuz bunu. Genişletmek için tıkla... Yaptım çok sağ ol hocam.