Glorious daha iyi fakat xtrfy m4'e de bakmanı tavsiye ederim. Aerox bu fiyatlara değecek bir model değil. Öncelikli xtrfy veya Glorious düşünün.
Hafiflik konusunda her ikisi de iyi. Büyük bir elin varsa Glorious Model O daha iyi gider. Normal büyüklükte bir elin varsa xtrfy daha uygundur.
Hocam hafif mouse istiyorum ondan dolayı rezervasyon almıyorumİki üründe fiyatını hak etmiyor bana göre. Çok daha iyi sensörlü mouselar daha ucuz fiyatlara satılıyor.
Kablosuz olarak yukarıda atılan Fury Z güzeldir.
Kablolu tavsiyelerim.
![]()
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Xtrfy M4 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xtrfy M4 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xtrfy M4 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Xtrfy M42 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xtrfy M42 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xtrfy M42 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
M42 ve M4 mouselar 69 Gram kablosunu saymazsak. Fury Z'de baya hafif mousedur onu da tercih edebilirsiniz.Hocam aerox 3'ün normal değeri nedir?
Hocam hafif mouse istiyorum ondan dolayı rezervasyon almıyorum
Hocam furyası 78 g ondan dolayıM42 ve M4 mouselar 69 Gram kablosunu saymazsak. Fury Z'de baya hafif mousedur onu da tercih edebilirsiniz.
Aerox 3'ün normal değeri gözümde 400, hadi 500 liradan fazla değil. Sırf Steelseries markası olduğu için gereksiz zam yemiş bir model. Xtrfy, Glorious modellerinden ve Aerox'dan daha kalitelidir.Hocam aerox 3'ün normal değeri nedir?
Hocam hafif mouse istiyorum ondan dolayı rezervasyon almıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.