Aerox 3 vs Glorious Model O

Bütçe
800

egetanr

Hectopat
Daha fazla  
Üstte yazdığım 2 fareden birini alacağım sizce hangisi daha iyi ve kaliteli? Yorumlarınızı bekliyorum fiyat sinirim 750 zorlarsam 800.

Son düzenleyen: Moderatör:
Glorious daha iyi fakat Xtrfy M4’e de bakmanı tavsiye ederim. Aerox bu fiyatlara değecek bir model değil. Öncelikli Xtrfy veya Glorious düşünün.

Hafiflik konusunda her ikisi de iyi. Büyük bir elin varsa Glorious Model O daha iyi gider. Normal büyüklükte bir elin varsa Xtrfy daha uygundur.

İki üründe fiyatını hak etmiyor bana göre. Çok daha iyi sensörlü mouselar daha ucuz fiyatlara satılıyor.
Kablosuz olarak yukarıda atılan Fury Z güzeldir.
Kablolu tavsiyelerim.

Glorious daha iyi fakat xtrfy m4'e de bakmanı tavsiye ederim. Aerox bu fiyatlara değecek bir model değil. Öncelikli xtrfy veya Glorious düşünün.

Hafiflik konusunda her ikisi de iyi. Büyük bir elin varsa Glorious Model O daha iyi gider. Normal büyüklükte bir elin varsa xtrfy daha uygundur.

Hocam aerox 3'ün normal değeri nedir?

İki üründe fiyatını hak etmiyor bana göre. Çok daha iyi sensörlü mouselar daha ucuz fiyatlara satılıyor.
Kablosuz olarak yukarıda atılan Fury Z güzeldir.
Kablolu tavsiyelerim.
Hocam hafif mouse istiyorum ondan dolayı rezervasyon almıyorum

Hocam aerox 3'ün normal değeri nedir?

Hocam hafif mouse istiyorum ondan dolayı rezervasyon almıyorum
Aerox 3'ün normal değeri gözümde 400, hadi 500 liradan fazla değil. Sırf Steelseries markası olduğu için gereksiz zam yemiş bir model. Xtrfy, Glorious modellerinden ve Aerox'dan daha kalitelidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı