Uzun zamandır aklımda olan fakat vaktim olmadığı için yapamadığım uygulamayı sonunda yaptım. Başarılı bir işlem olduğunu düşünüyorum. Uzun kullanımda bir sorun olmazsa, işlemleri rehber tadında bir yazıyla aktarmak istiyorum. Görüşleriniz merak ediyorum, sizce nasıl olmuş?
Öncesi:
Uzun zamandır aklımda olan fakat vaktim olmadığı için yapamadığım uygulamayı sonunda yaptım. Başarılı bir işlem olduğunu düşünüyorum. Uzun kullanımda bir sorun olmazsa, işlemleri rehber tadında bir yazıyla aktarmak istiyorum. Görüşleriniz merak ediyorum, sizce nasıl olmuş?
Öncesi:
Öncesi:
Aerox 3 benim uzun zamandır kullandığım bir ürün. Yavaştan bataryasının öldüğünü hissediyorum. O sebeple kolay feda edebileceğim ve üzerinde böyle bir şey deneyebileceğim bir üründü. Büyük oranda başarılı olduğunu düşünüyorum. Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim.