Aerox 3 Wireless vs Rampage Zenith Pro

Bütçe
2000-2300

wOOr

Hectopat
Daha fazla  
Aerox 3 Wireless ve Rampage Zenith Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bu fiyat bandında (2200-2300TL) bir kablosuz mouse arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara göz atabilirsin.

Bunlara göz atabilirsin.
Bunlar artık alınmaz.

Aerox 3 Wireless ve Rampage Zenith Pro arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bu fiyat bandında (2200-2300TL) bir kablosuz mouse arıyorum.

Eğer MediaMarkt gibi bir yerden alma zorunluluğun varsa Zenith Pro'da alınabilir.

Bunlar artık alınmaz.

Eğer MediaMarkt gibi bir yerden alma zorunluluğun varsa Zenith Pro'da alınabilir.
Bana kalırsa Zenith Pro yerine scyrox almak daha mantıklı hocam. Ne kadar güzel bir ürün olsada rampage marka olarak bana pek güven vermiyor. Aerox 3 arkadaşım aldı daha yeni birkaç yere baktığımda içi boş olduğunu gördüm. Kendi fiyat bandı içindekilerden en kötülerinden biri bence. Tabi Rampage özelinde çok bakmadım ama Aerox 3 gerçekten kötü.

Bana kalırsa Zenith Pro yerine Scyrox almak daha mantıklı hocam. Ne kadar güzel bir ürün olsa da Rampage marka olarak bana pek güven vermiyor. Aerox 3 arkadaşım aldı daha yeni birkaç yere baktığımda içi boş olduğunu gördüm. Kendi fiyat bandı içindekilerden en kötülerinden biri bence. Tabii Rampage özelinde çok bakmadım ama Aerox 3 gerçekten kötü.

Marka değil zaten ürün iyi. Dareu A950 Pro'ya marka basmışlar sadece. Dareu A950 Pro'da zaten bir dönemin en çok önerilen F/P farelerinden biriydi. Aynı ürünün magnezyum kasa hali bende hala mevcuttur mesela.

Ayrıca zaten yazmışım MediaMarkt gibi yerlerden alman gerekiyorsa pek fazla seçeneği zaten yok arkadaşın. O zaman alınabilr.

Öncelikle herkese önerileri için teşekkürler. Ürünlere gelecek olursak Wraith sitesindeki önerilerde 4K ve 8K Hz özellikleri ile birlikte kullanabilmem için mouse fiyatına ekstra bir de dongle parası vermem gerekecek çünkü içeriğe dahil değil. Scyrox da dahil olarak geliyor ve özellikleri cidden hoşuma gitti fakat marka daha önce hiç duymadım iyi midir?
Bunlar artık alınmaz.

Öncelikle herkese önerileri için teşekkürler. Ürünlere gelecek olursak Wraith sitesindeki önerilerde 4K ve 8K Hz özellikleri ile birlikte kullanabilmem için mouse fiyatına ekstra bir de dongle parası vermem gerekecek çünkü içeriğe dahil değil. Scyrox da dahil olarak geliyor ve özellikleri cidden hoşuma gitti fakat marka daha önce hiç duymadım iyi midir?

Yeni marka denebilir. Lamzu'nun alt markası diyorlar ama belli değil. Aynı fabrikada üretildikleri ama bayağı belli ürün tarzlarına bakarsak. Onun dışında herkes çok beğeniyor 2600TL bandında özellik olarak daha iyisi yok zaten.

Yeni marka denebilir. Lamzu'nun alt markası diyorlar ama belli değil. Aynı fabrikada üretildikleri ama bayağı belli ürün tarzlarına bakarsak. Onun dışında herkes çok beğeniyor 2600TL bandında özellik olarak daha iyisi yok zaten.

Hocam öncelikle öneriniz için çok teşekkür ederim. Scyrox V8 8K modelini aldım bütçemin üzerine biraz daha koyarak, gerçekten hakkını veriyor. Herkese tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı