ZaferEymen Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #1 Bilgisayarda aesirlauncherde Mojang yazısında kalıyor yarısını geçince bar resetleniyor. Yardım edebilecek? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2025
Bilgisayarda aesirlauncherde Mojang yazısında kalıyor yarısını geçince bar resetleniyor. Yardım edebilecek?
mumi60 Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #2 ZaferEymen dedi: Bilgisayarda aesirlauncherde Mojang yazısında kalıyor yarısını geçince bar resetleniyor. Yardım edebilecek? Genişletmek için tıkla... Aesirin sitesinden falan baktınız mı belki güncelleme falan vardır? Yani biraz cahilce oldu da çok bir fikrim yok aesirle alakalı düz TL oynuyorum ben Artı 0 Eksi
ZaferEymen dedi: Bilgisayarda aesirlauncherde Mojang yazısında kalıyor yarısını geçince bar resetleniyor. Yardım edebilecek? Genişletmek için tıkla... Aesirin sitesinden falan baktınız mı belki güncelleme falan vardır? Yani biraz cahilce oldu da çok bir fikrim yok aesirle alakalı düz TL oynuyorum ben
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 514 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2025 #3 ZaferEymen dedi: Bilgisayarda aesirlauncherde Mojang yazısında kalıyor yarısını geçince bar resetleniyor. Yardım edebilecek? Genişletmek için tıkla... Launcher son sürüm mü? Artı 0 Eksi
ZaferEymen dedi: Bilgisayarda aesirlauncherde Mojang yazısında kalıyor yarısını geçince bar resetleniyor. Yardım edebilecek? Genişletmek için tıkla... Launcher son sürüm mü?
KS KS ZaferEymen Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #4 BluedragonSelim dedi: mumi60 dedi: Aesirin sitesinden falan baktınız mı belki güncelleme falan vardır? Yani biraz cahilce oldu da çok bir fikrim yok aesirle alakalı düz TL oynuyorum ben Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... güncel BluedragonSelim dedi: Launcher son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... son sürüm .AesirLauncherden mods klasörüne girip oyna ya basıp aesirmc-client modu var başlarken onu silince giriyo ama aesirlauncher yazmıyo Artı 0 Eksi
BluedragonSelim dedi: mumi60 dedi: Aesirin sitesinden falan baktınız mı belki güncelleme falan vardır? Yani biraz cahilce oldu da çok bir fikrim yok aesirle alakalı düz TL oynuyorum ben Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... güncel BluedragonSelim dedi: Launcher son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... son sürüm .AesirLauncherden mods klasörüne girip oyna ya basıp aesirmc-client modu var başlarken onu silince giriyo ama aesirlauncher yazmıyo