AesirMC Client'e modlar yüklenmiyor

F_rkan

Centipat
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, AesirMC client oynayacağım derken açıldı kapandı. Sonra bir şeyler oldu, sonra sildim bütün dosyalarını. Tekrardan yükledim, bu sefer modlar hata verdi. Yine sildim, yükledim. Bu sefer modlar yüklenmiyor. Bir saat Aesir menüsünde yüklenme ekranında takılı kalıyor. Ne kadar beklesem de açılmıyor. GoodbyeDPI service remove yaptım, DNS otomatik yaptım, yine işe yaramadı. Yarın arkadaşlarımdan Aesir modlarını isteyeceğim, olmazsa manuel ekleyeceğim.
mods - Dosya Gezgini 7.08.2025 22_09_50.png
Screenshot 7.08.2025 22_07_52.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orada mods klasörüne değil,kullanıcı veya oyuncu modları gibi birşey var hocam dosya konumunu atın siz göstereyim ben de uzun süre önce oynamış ve Wurst indirmiştim
 
Orada mods klasörüne değil, kullanıcı veya oyuncu modları gibi bir şey var hocam dosya konumunu atın siz göstereyim ben de uzun süre önce oynamış ve wurst indirmiştim.

Sağ ol kardeşim biliyorum, ben de direk clicent kendine özel modları yükleyemiyor. O yüzden açılmıyor, büyük ihtimal GoodbyeDPI alakalıydı şimdi tekrar deneyeceğim. DNS kapanmamış, ya da aesirmc de sorun var.

Tamam çözdüm arkadaşlar galiba GoodbyeDPI tam kapanmamıştı.O kapanınca oldu başka açıklama bulamadım.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı