Hocam sanırım pcsx2 yi bilgisayarima indirip oradaki BİOSları kullanacağım. Pcsx2 indirirken BİOSlar da iniyor değil mi?Umarım güvenilirdir, fazla bakmadım.
PS2 Bios Download (OFFICIAL) for PCSX2 & AetherSX2 Emulators
Download the official PS2 BIOS of all regions and play PlayStation 2 games on your PC or mobile. Get the latest version with our comprehensive guide.psbios.com
Şu garanti güvenilirdir ama.
![]()
Play Station 2 Bios : Sony Computer Entertainment : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
The PlayStation 2 (PS2) is a home video game console that was developed by Sony Computer Entertainment. It is the successor to the PlayStation and is the...archive.org
Hayır, onun için de BIOS indirmen gerekiyor.PCSX2 indirirken BIOS'lar da iniyor değil mi?
Uygulamayı indirdiğinizde BIOS kurulu gelmiyor.Hocam sanırım pcsx2 yi bilgisayarima indirip oradaki BİOSları kullanacağım. Pcsx2 indirirken BİOSlar da iniyor değil mi?
Teşekkürler hocam ilginiz ve yardımınız için.Uygulamayı indirdiğinizde BIOS kurulu gelmiyor.
Linkte ki dosyayı indirerek .bin dosyasını çıkartın ve uygulama içerisinden bu dosyayı yükleyin içeriye.![]()
Sony Playstation 2 / PS2 BIOS Download - CoolROM.com
CoolROM.com's PS2 BIOS download page (PS2_BIOS.zip). Mobile optimized.m.coolrom.com.au
Bu işlem bir kere yapılıyor sadece bilginiz olsun.
Ardından dilediğiniz oyunları .ISO formatında kurarak dilediğiniz oyunları oynayabilirsiniz ancak grafik ayarlarını yapmayı kesinlikle unutmayın. Net bir ayar yoktur, deneme yanılma ile bulabilirsiniz.
Kendim mesela cihazımda MediaTek Helio G90T ile neredeyse tüm oyunları minimum 30 FPS ile oynayabiliyordum.
Linkte ki dosyayı ben defalarca indirip kurmuştum, bir sorun yaşamadım. Eğer içiniz rahat değilse dosyayı taratabilir veya başka yerden de indirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.