Kuzey Oğlu
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hiç fark ettiniz mi AFAD neredeyse tüm yardımları sadece depremde zarar gören ölen ve evi yıkılan insanlara yardım yapılıyor, neredeyse hiç depremden zarar gören insanlara yardım falan yapılmadı. Bu devletin gözü sadece depremden zarar gören insanlar mı? Hiç depremde herhangi bir zarar görmeyen insanlar devletin umurunda değil mi? Tamam öncelikle en çok yardım ilk olarak depremden zarar gören insanlara yapılmalı ama depremden zarar görmeyen insanlarda göz ardı edilemez. Yani tamam yardım etmiyorsun bari bir kira yardımı falan yap az da olsa şu insanlara yardım et. Onlar da depremden etkilendi korktu ve belki de başlarına daha kötü şeyler geldi ama neden sadece bütün yardımları sadece deprem etkilenenlere yapıyorsun? Yani biraz da odak noktanı depremden zarar görmeyen insanlara yapsan yani bari deprem zarar görmeyen insanlara yardım yapılırken depremden zarar gören insanlara daha fazla ve ekstra yardım yapsan, ne olur?
Peki sizin görüşünüz nedir sizce depremden etkilenen herkese yardım edilmeli miydi?
Not: Katılmadığınız bir yer olursa linçlemenize gerek yok, bunu açıkça belli edip anlayışla konuşabiliriz.
Peki sizin görüşünüz nedir sizce depremden etkilenen herkese yardım edilmeli miydi?
Not: Katılmadığınız bir yer olursa linçlemenize gerek yok, bunu açıkça belli edip anlayışla konuşabiliriz.
Son düzenleyen: Moderatör: