B BenSamet Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 AFAD'ın sitesinde kendi evimi arattım ve PGA 475 değerinin 0.280G olduğunu gördüm. Bu değer nedir, evim riskli mi deprem açısından?
AFAD'ın sitesinde kendi evimi arattım ve PGA 475 değerinin 0.280G olduğunu gördüm. Bu değer nedir, evim riskli mi deprem açısından?
M.Eren Mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 553 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 BenSamet dedi: Afad'ın sitesinde kendi evimi arattım ve PGA 475 değerinin 0.280G olduğunu gördüm. Bu değer nedir, evim riskli mi deprem açısından? Genişletmek için tıkla... Bende az önce baktım ve 0.543 çıktı galiba çok tehlikeli. Sizinkide orta halli sayılır yani tam bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla öyle.
BenSamet dedi: Afad'ın sitesinde kendi evimi arattım ve PGA 475 değerinin 0.280G olduğunu gördüm. Bu değer nedir, evim riskli mi deprem açısından? Genişletmek için tıkla... Bende az önce baktım ve 0.543 çıktı galiba çok tehlikeli. Sizinkide orta halli sayılır yani tam bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla öyle.