Aferin ilacı ateşimi çıkardı

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Yeni üniversiteye başladım sabahları soğuk oluyordu 3 gün. O 3 günde de en fazla yarım saat dışarıda otobüs bekledim 3 gün sonra öksürük ondan sonra hapşırık başladı. Ondan sonra burun tıkanıklığı. Bugün en azından biraz düzelirim diye aferin içtim ama uydurmuyorum yarım saat sonra ateşim başladı. Daha önce ateşim olmamıştı dediğim semptomlarda. Aferin içtikten hemen sonra benim nasıl ateşim çıktı bilmiyorum. Ne yapabilirim?

İmkanınız varsa sağlık ocağına gidin veya soğuk duş alın hocam.

İlacı değiştirin. Ama etken maddeler aynı olmasın. İbucold için mesela.

Sana tavsiyem şu ilaçlar genel anlamda insanları iyileştirme amacı güdmez, sana biraz saçma gelebilir bu dediğim anlatabilirm de, bence eğer ki ateşin yoksa ilaç içme bol meyce ye kendiliğinden düzelmesini bekle.

Belki farklı bir komplikasyon olmuş olabilir, veya siz ateşinizin olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz, dereceyle ölçmek lazım. Doktora gidip antibiyotik, katarin ve burun spreyi yazdırabilirsiniz. Eğer gidebilecek durumda değilseniz sıcak duş alın ardından bolca c vitamini tüketin.

Normalde ateş düşürücü o, muhtemelen etkisi işe yaramadı sizin semptomlar ağırlaşıyor. Doktora görünmeniz lazım

Nezle olmus olabilirsiniz. Aferin, sizde alerji yapmis da olabilir. Ama nezlede de ates olabilir, cok sık gorunmese de. Atesin derecesi onemli. Ayrica, Aferin adli ilac fazla uyku yapabilir. Bir tane Breathe right alin, bir tane de burun tikanikligini azaltmak icin burun spreyi ilacini recete ettirin.

Demek itediğim şu hasta olununca ilaç içmeliyim yoksa ölürüm gibi bazı toplum içinde gereksiz düşünceler var aksine ilaç daha kötü bir şey, vücudu doğalına bıorakın.

Ayrıca düz aferinde parol ve alerji maddeleri var. Siz ibuprofen içeren ilaç(ibucold c mesela) ve varsa (notuss) öksürük kesici yutun.

Antibiyotik ise yaramaz grip veya nezle icin. Antibiyotik kullanirsa bu durumda, bagirsagindaki flora dengesi bozulabilir, ustelik ise yaramayacak bir yontem icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…