MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.365 Çözümler 3 Yer İstanbul 30 Mart 2022 #1 Merhaba, Yaklaşık 3-4 yıldır ilaç içmedim. Grip oldum ve burun akıntısı, şakaklarımda olan ağrı ve hayata odaklanamama sebeplerinden dolayı aferin ilacını içmeyi düşünüyorum. İlaç içmemek her türlü daha mı iyi olur? İçmeli miyim yoksa? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2022
Merhaba, Yaklaşık 3-4 yıldır ilaç içmedim. Grip oldum ve burun akıntısı, şakaklarımda olan ağrı ve hayata odaklanamama sebeplerinden dolayı aferin ilacını içmeyi düşünüyorum. İlaç içmemek her türlü daha mı iyi olur? İçmeli miyim yoksa?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 30 Mart 2022 #2 Ben sık sık kullanıyorum ve adamı zombi yapıyor. Uyurken garip rüyalar falan görüyorsun garip ilaç yani ama hep işini yapıyor a-ferin.
Ben sık sık kullanıyorum ve adamı zombi yapıyor. Uyurken garip rüyalar falan görüyorsun garip ilaç yani ama hep işini yapıyor a-ferin.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.303 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Mart 2022 #3 Kullanmanızda bir sakınca yoktur. İşe yarayacaktır, geçmiş olsun.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #4 nxs dedi: Ben sık sık kullanıyorum ve adamı zombi yapıyor. Uyurken garip rüyalar falan görüyorsun garip ilaç yani ama hep işini yapıyor a-ferin. Genişletmek için tıkla... Bendede bilinç bulanıklığı falan oluyor. Sarhoş gibi geziyorum ne yaptığımı bilmeden.
nxs dedi: Ben sık sık kullanıyorum ve adamı zombi yapıyor. Uyurken garip rüyalar falan görüyorsun garip ilaç yani ama hep işini yapıyor a-ferin. Genişletmek için tıkla... Bendede bilinç bulanıklığı falan oluyor. Sarhoş gibi geziyorum ne yaptığımı bilmeden.