kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 30 Temmuz 2022 #1 Tanımadığım biri bana aferin deyince sinirleniyorum. Sizce neden olabilir? Günlük hayatımda oldukça kavgaya sebep oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
Tanımadığım biri bana aferin deyince sinirleniyorum. Sizce neden olabilir? Günlük hayatımda oldukça kavgaya sebep oluyor.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.555 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 30 Temmuz 2022 #2 Söyleyiş biçimlerinden veya çocuk gibi davranılmasından rahatsız oluyor olabilirsin.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #3 Yetişkinlerin demesi sorun olmuyor ama yaşıtlarımın bana demesi gerçektende rahatsız ediyor. Son düzenleme: 30 Temmuz 2022
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 30 Temmuz 2022 #4 irsuya dedi: Yetişkinlerin demesi sorun olmuyor ama yaşıtlarımın bana demesi gerçektende rahatsız ediyor. Yetişkinlerin demesi sorun olmuyor ama yaşıtlarımın bana demesi gerçektende rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Evet benimde sorunum bu. Alay ediyormuş gibi geliyor. Zaten alay ediyorlar.
irsuya dedi: Yetişkinlerin demesi sorun olmuyor ama yaşıtlarımın bana demesi gerçektende rahatsız ediyor. Yetişkinlerin demesi sorun olmuyor ama yaşıtlarımın bana demesi gerçektende rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Evet benimde sorunum bu. Alay ediyormuş gibi geliyor. Zaten alay ediyorlar.
Deniz Gemici Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #5 kuyoshi dedi: Tanımadığım biri bana aferin deyince sinirleniyorum. Sizce neden olabilir? Günlük hayatımda oldukça kavgaya sebep oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şey bende de var.
kuyoshi dedi: Tanımadığım biri bana aferin deyince sinirleniyorum. Sizce neden olabilir? Günlük hayatımda oldukça kavgaya sebep oluyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şey bende de var.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 30 Temmuz 2022 #6 Deniz Gemici dedi: Aynı şey bende de var. Genişletmek için tıkla... Genelde kendini üstün hisseden narsistler söylüyor galiba.
Deniz Gemici dedi: Aynı şey bende de var. Genişletmek için tıkla... Genelde kendini üstün hisseden narsistler söylüyor galiba.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #7 kuyoshi dedi: Genelde kendini üstün hisseden narsistler söylüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Aferin'i çoğu kişi geçiştirmek için söylüyor. Narsizm ile nasıl bağdaştırdınız?
kuyoshi dedi: Genelde kendini üstün hisseden narsistler söylüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Aferin'i çoğu kişi geçiştirmek için söylüyor. Narsizm ile nasıl bağdaştırdınız?
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.802 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #8 kuyoshi dedi: Genelde kendini üstün hisseden narsistler söylüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Aferin bana aşağılamak gibi geliyor. Bazıları takdir etmek yerine aferin diyor. Takdir etseler daha iyi bence.
kuyoshi dedi: Genelde kendini üstün hisseden narsistler söylüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Aferin bana aşağılamak gibi geliyor. Bazıları takdir etmek yerine aferin diyor. Takdir etseler daha iyi bence.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 30 Temmuz 2022 #9 Bsd Kaymak dedi: Aferin'i çoğu kişi geçiştirmek için söylüyor. Narsizm ile nasıl bağdaştırdınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum anlık sinir ile saçmalamışım.
Bsd Kaymak dedi: Aferin'i çoğu kişi geçiştirmek için söylüyor. Narsizm ile nasıl bağdaştırdınız? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum anlık sinir ile saçmalamışım.