Affter Effects nasıl öğrenilir?

KiyopoX

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi edit yapmak istiyorum ve üstüne bayağı duracağım bir video veya dersleri var mı bir yerden öğrenebileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi edit yapmak istiyorum ve üstüne bayağı duracağım bir video veya dersleri var mı bir yerden öğrenebileceğim?

Onur naci öztürkler kanalına bakabilirsin.

Ben ae'ye ilk 2021 de başlamıştım o zamanlar temellerini öğrenip bırakmıştım bilgisayar kaldırmıyordu şuan hala da yapıyorum benim öğrenmek için yaptığım şey ne editi yapacaksan onun tutoriallarını bularak video ile beraber ilerle ama çok pratik lazım şahsi konuşacak olursam ben anime editleri yapıyordum şuan baya oldu yapmayalı ama o zamanlar programı kullanmaktan çok yabancı tutorialları izliyordum

Yapmak istediğin şeyleri YouTube üzerinde arat. Onur naci falan bunları güzel anlatıyor fakat çok basit düzeyde ve senin yapmak istediğin kompozisyonlarda değil muhtemelen. Bunları canlı edit yapan insanlardan izlemen lazım ki çok fazla video var YouTube üzerinde sadece ne aratacağını bilmen lazım.

Anime editleri yapacağım bende ama hangi videoları izlemem gerektiğini blimyiorum önerebileceğin var mı bir kanal veya linkte olur atabilirsen

Hocam izlediğim kanalların hepsi yabancıydı neredeyse kanal adı olarak hatırlamıyorum zaten 2021 2022'de izlediğim videolar. Kanal olarak değilde öğrenmek istediğin şeyin ismini yazarsan yabancı tutooriallar baya kolay anlatıyorlar ''After effects amv zoom in out'' tutorial mesela en basit örnek eğer amv yazarsan daha kolay olur çünkü amv yazınca direkt anime editlerindeki translar çıkıyor mutlaka aramalarına ''amv'' ekle bol bol remake at eğer tiktok stil yapmayacaksan ''Xenoz Pjunkie 6FT3'' ben bunlar gibi anime editi yapıyorum (youtubede aratırsan isimlerini editlerini görebilirsin) tiktok stili bu stillerin yanında çok kolay kalır bu kanalların stilini öğrenirsen zaten tiktok stili otomatikman gelecektir
Anime editleri yapacağım bende ama hangi videoları izlemem gerektiğini blimyiorum önerebileceğin var mı bir kanal veya linkte olur atabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…