E efedddd Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 228 5 Şubat 2023 #1 Selamlar. Godfather filmi için bir afiş yapmam gerekiyor. Afiş basit olucak. Aşağıdaki resimde belirttiğim gibi üstünde kişilerin yazması yeterli olacaktır. Böyle bir afişi hangi siteden/uygulamadan kolayca yapabilirim? Dosya Ekleri qweqeqw.jpg 40,9 KB · Görüntüleme: 40
Selamlar. Godfather filmi için bir afiş yapmam gerekiyor. Afiş basit olucak. Aşağıdaki resimde belirttiğim gibi üstünde kişilerin yazması yeterli olacaktır. Böyle bir afişi hangi siteden/uygulamadan kolayca yapabilirim?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.196 Çözümler 55 5 Şubat 2023 #2 Telefonda Canva olabilir hocam.
E efedddd Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 228 5 Şubat 2023 #3 AnotherJourney dedi: Telefonda Canva olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım da var hocam onda sorun yok fakat fotoğraftaki kişinin fotoğrafı gibi şeyleri yükleyemiyorum veya yüklemeyi bulamadım.
AnotherJourney dedi: Telefonda Canva olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım da var hocam onda sorun yok fakat fotoğraftaki kişinin fotoğrafı gibi şeyleri yükleyemiyorum veya yüklemeyi bulamadım.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.196 Çözümler 55 5 Şubat 2023 #4 efedddd dedi: Bilgisayarım da var hocam onda sorun yok fakat fotoğraftaki kişinin fotoğrafı gibi şeyleri yükleyemiyorum veya yüklemeyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kendi templateleri var zaten hocam. Fotoğraf yüklemekde kolay zaten. Geniş bir tasarım yelpazesi var. Yaparsınız buna benzer bir şey.
efedddd dedi: Bilgisayarım da var hocam onda sorun yok fakat fotoğraftaki kişinin fotoğrafı gibi şeyleri yükleyemiyorum veya yüklemeyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kendi templateleri var zaten hocam. Fotoğraf yüklemekde kolay zaten. Geniş bir tasarım yelpazesi var. Yaparsınız buna benzer bir şey.