K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 26 Kasım 2024 #1 Ronemacraft diye bir Minecraft sunucusu var ve AFK clientide var AFK Client'i yükledim ancak trojan uyarısı vardım, güvenli midir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
Ronemacraft diye bir Minecraft sunucusu var ve AFK clientide var AFK Client'i yükledim ancak trojan uyarısı vardım, güvenli midir acaba?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Dosyayı www.virustotal.com a yükleyiniz, linkini burada paylaşınız.
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 26 Kasım 2024 #3 Birisi Java olduğu için böyle olduğunu söyledi. Link: VirusTotal gorko dedi: Dosyayı www.virustotal.com a yükleyiniz, linkini burada paylaşınınız. Genişletmek için tıkla...
Birisi Java olduğu için böyle olduğunu söyledi. Link: VirusTotal gorko dedi: Dosyayı www.virustotal.com a yükleyiniz, linkini burada paylaşınınız. Genişletmek için tıkla...
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 KaTuRL dedi: Birisi Java olduğu için böyle olduğunu söyledi. Link: VirusTotal Genişletmek için tıkla... Oo, RAR'dan çıkarmadan bile 14 antivirüs uyarı vermiş. RAR'dan çıkartıp atın.
KaTuRL dedi: Birisi Java olduğu için böyle olduğunu söyledi. Link: VirusTotal Genişletmek için tıkla... Oo, RAR'dan çıkarmadan bile 14 antivirüs uyarı vermiş. RAR'dan çıkartıp atın.
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 26 Kasım 2024 #5 gorko dedi: Oo, RAR'dan çıkarmadan bile 14 antivirüs uyarı vermiş. RAR'dan çıkartıp atın. Genişletmek için tıkla... Sildim, destek için teşekkürler.
gorko dedi: Oo, RAR'dan çıkarmadan bile 14 antivirüs uyarı vermiş. RAR'dan çıkartıp atın. Genişletmek için tıkla... Sildim, destek için teşekkürler.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #6 KaTuRL dedi: Sildim, destek için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz Kaspersky ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.
KaTuRL dedi: Sildim, destek için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz Kaspersky ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin.
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 26 Kasım 2024 #7 gorko dedi: Ne olur ne olmaz Kaspersky ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Şuan onu yapıyordum teşekkürler
gorko dedi: Ne olur ne olmaz Kaspersky ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Şuan onu yapıyordum teşekkürler
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #8 KaTuRL dedi: Ronemacraft diye bir Minecraft sunucusu var ve AFK clientide var AFK Client'i yükledim ancak trojan uyarısı vardım, güvenli midir acaba? Genişletmek için tıkla... GitHub - MCCTeam/Minecraft-Console-Client: Lightweight console for Minecraft chat and automated scripts Lightweight console for Minecraft chat and automated scripts - MCCTeam/Minecraft-Console-Client github.com Bunu kullanabilirsiniz. Zaten sunucularda genelde bunu düzenleyip topluluğa açıyorlar. Kurulum için YouTube'da onlarca kaynak mevcut.
KaTuRL dedi: Ronemacraft diye bir Minecraft sunucusu var ve AFK clientide var AFK Client'i yükledim ancak trojan uyarısı vardım, güvenli midir acaba? Genişletmek için tıkla... GitHub - MCCTeam/Minecraft-Console-Client: Lightweight console for Minecraft chat and automated scripts Lightweight console for Minecraft chat and automated scripts - MCCTeam/Minecraft-Console-Client github.com Bunu kullanabilirsiniz. Zaten sunucularda genelde bunu düzenleyip topluluğa açıyorlar. Kurulum için YouTube'da onlarca kaynak mevcut.