Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Eylül 2017 #31 G.O.R.A gıcırtılı olur robotun...
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2017 #32 Silinen üye dedi: G.O.R.A gıcırtılı olur robotun... Genişletmek için tıkla... "A" ne? Vay arkadaş! Sana "Şu avatarı değiştirme artık" derken bir de mahlas değiştirmiş adam.
Silinen üye dedi: G.O.R.A gıcırtılı olur robotun... Genişletmek için tıkla... "A" ne? Vay arkadaş! Sana "Şu avatarı değiştirme artık" derken bir de mahlas değiştirmiş adam.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Eylül 2017 #33 Xample-47 dedi: @Murat5038 de baya Metin2'ci çıktı. Genişletmek için tıkla... MMO oyunları severim Metin 2 dahil(Knight hariç).
Xample-47 dedi: @Murat5038 de baya Metin2'ci çıktı. Genişletmek için tıkla... MMO oyunları severim Metin 2 dahil(Knight hariç).
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Eylül 2017 #34 Sorma xample. Geri alma lüksüm olsa alırım.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2017 #35 Silinen üye dedi: Geri alma lüksüm olsa alırım. Genişletmek için tıkla... Hem değiştirip, hem geri almak isteyen alçak gönüllü Mayk.
Silinen üye dedi: Geri alma lüksüm olsa alırım. Genişletmek için tıkla... Hem değiştirip, hem geri almak isteyen alçak gönüllü Mayk.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2017 #36 Murat5038 dedi: Buna da ek var. OS: Ooo/Oh Shit. Genişletmek için tıkla... Konu gittikçe amacından sapmaya başladı. Gordon Freeman dedi: WTF var. Açılımını dememe gerek yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Türkçe çevirisi "Lanet olsun!"... sinancaglar dedi: Ben küçüklüğümden beri "AFK" yı "Aklım Fikrim Kızlarda" diye bilirim Genişletmek için tıkla... Derhal... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Xample-47 dedi: İçeriden yeni çıktım. Bayramın mübarek olsun. Genişletmek için tıkla... Sağol, seninde bayramın mübarek olsun hacım... Xample-47 dedi: Selim bey. Bir "IDK" var o da "I Don't Know" demek. Genişletmek için tıkla... "Selim Bey" demeyin artık ya. Aklıma hep bu sahne geliyor... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murat5038 dedi: Buna da ek var. OS: Ooo/Oh Shit. Genişletmek için tıkla... Konu gittikçe amacından sapmaya başladı. Gordon Freeman dedi: WTF var. Açılımını dememe gerek yok sanırsam. Genişletmek için tıkla... Türkçe çevirisi "Lanet olsun!"... sinancaglar dedi: Ben küçüklüğümden beri "AFK" yı "Aklım Fikrim Kızlarda" diye bilirim Genişletmek için tıkla... Derhal... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Xample-47 dedi: İçeriden yeni çıktım. Bayramın mübarek olsun. Genişletmek için tıkla... Sağol, seninde bayramın mübarek olsun hacım... Xample-47 dedi: Selim bey. Bir "IDK" var o da "I Don't Know" demek. Genişletmek için tıkla... "Selim Bey" demeyin artık ya. Aklıma hep bu sahne geliyor... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2017 #37 Yer imleri'ne ekledim, lazım olacaktır...
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 3 Eylül 2017 #38 Bunlardan en çok ASAP yazıldığında asabımı bozma demiş gibi hissederdim. Türklerin en çok kullandığı kesinlikle PLS'dir. Ağa TP parası, scroll parası PLS.
Bunlardan en çok ASAP yazıldığında asabımı bozma demiş gibi hissederdim. Türklerin en çok kullandığı kesinlikle PLS'dir. Ağa TP parası, scroll parası PLS.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2017 #39 Selim C. dedi: "Selim Bey" demeyin artık ya. Aklıma hep bu sahne geliyor... Genişletmek için tıkla... O yüzden söylüyorum zaten Selim bey.
Selim C. dedi: "Selim Bey" demeyin artık ya. Aklıma hep bu sahne geliyor... Genişletmek için tıkla... O yüzden söylüyorum zaten Selim bey.