AFMF 2 açılınca CS2'de performans artıyor

onuryilmz5

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Ryzen 5 5500 + RX 6600 sistemde, CS 2 nomal şartlarda 120-180 arası FPS alıyorum. Yoğun çatışmalarda çok aşırı FPS kaybım oluyor lakin AFMF 2 açtığımda gayet güzel FPS 250-300 FPS alıyorum ne görüntü kaybı ne bir şey var. Sizce açmalı mıyım nasıl kullanmalıyım AFMF 2'yi?

Açıkçası AMD'nin FSR olsun diğer teknolojileri olsun gerçekten mükemmeler bir ara kendi ekran kartı ve işlemcimi satıp AMD'ye geçecektim ama sonradan bu AMD'nin çökme olayları artınca vazgeçtim şu an kendilerini çok iyi bir yere getirdiler ve belki benim gibi binlerce kişiyi pişman ettiler.

Ve eğer FSR kadar kalite düşürmüyorsa açabilirsin fan gücünü arttırman yeterli benim fanlar şu an stabil ayarlarda dahi %50'de zaten çok seste çıkarmıyor GTX 1080 8 GB modeli.

evet gerçekten bu teknolojiye hayran kaldım benim kart saphire olduğu için fanlar sesli çalışıyor asus kartlara göre ama en kötü en yüksek ayarlarda 60 fps aldığım cyberpunk 2077 bu teknoloji ile 120 fps leri görüyorum bu arada o kadar korkulduğu kadar çökme sık sık yaşamıyorum 2 ayda 1 falan hani bende böyle oldu bence bu konu abartılıyor gibime geldi bundan dolayı.

şimdi cs2 yi en düşük ayarlardan yüksek ayarları denedim afmf2 kapalı halde ölüm maçında fena düşüyor fps hani gpu ya darboğaz yaşamadan oynayayım diyorum ama düşük ayar kalmalı. bu arada afmf2 açık kalmalı kararımı verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…