L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.707 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 08:58 #11 Burak Karabal dedi: Hocam aylar sonra aynı şeyi bende merak ettim. Denediniz mi hiç? Pratikte birisiyle kare işlemek diğeriyle oynamak mümkün gibi ama driver çakışma ihtimali falan da düşündürüyor biraz. Denediyseniz deneyiminizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok uğraşmadım, yapamadım. Belki bir yöntemi vardır, onu bilmiyorum. Ama NVIDIA zaten Smooth Motion özelliğini getirdi. Aynı işe yarıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:11
Burak Karabal dedi: Hocam aylar sonra aynı şeyi bende merak ettim. Denediniz mi hiç? Pratikte birisiyle kare işlemek diğeriyle oynamak mümkün gibi ama driver çakışma ihtimali falan da düşündürüyor biraz. Denediyseniz deneyiminizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok uğraşmadım, yapamadım. Belki bir yöntemi vardır, onu bilmiyorum. Ama NVIDIA zaten Smooth Motion özelliğini getirdi. Aynı işe yarıyor.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.862 Çözümler 55 Bugün 10:11 #12 lisra dedi: Hocam çok uğraşmadım, yapamadım. Belki bir yöntemi vardır, onu bilmiyorum. Ama NVIDIA zaten Smooth Motion özelliğini getirdi. Aynı işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eyvallah hocam.
lisra dedi: Hocam çok uğraşmadım, yapamadım. Belki bir yöntemi vardır, onu bilmiyorum. Ama NVIDIA zaten Smooth Motion özelliğini getirdi. Aynı işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eyvallah hocam.