Afnan 9pm alınır mı?

RaYmN

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba. İyi bir parfüm almak istiyorum ancak takdir edersiniz ki parfüm fiyatları diğer her şey gibi çok uçuk. Bu Arap klonunu buldum. Yorumları çok karışık ya çok olumlu ya çok olumsuz. Önerir misiniz 2025 yılında alınıp kullanılabilecek bir koku mu? Ayrıca eğer almak istersem nereden satın almalıyım?

Hocam ben hiçbir şekilde parfüm için kör alış önermiyorum Sephora Beymen gibi yerlere gidin deneyip sağlam orijinal alın.

Hocam ben hiçbir şekilde parfüm için kör alış önermiyorum Sephora Beymen gibi yerlere gidin deneyip sağlam orijinal alın.

Hocam Sephora gibi mağazalarda afnan markasına ait ürünler yok. Orijinal parfümlere de bir öğrenci olarak bütçe yetiştirebilmek çok zor. Ben de kör alış yapmak istemem belki forumda bu parfüm ile deneyimleri olanlar vardır diye konu açtım.

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim, aklınızda bir fikir oluşmuş olur. Tarafsız ve objektif parfüm yorumları yapan bir kanaldır bu kanal...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim, aklınızda bir fikir oluşmuş olur. Tarafsız ve objektif parfüm yorumları yapan bir kanaldır bu kanal...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam. Dekant alıp denemeye karar verdim en mantıklısı o gibi geldi.

Dekant almanız en mantıklısı olacaktır güvenilir dekant sitesi arıyorsanız koku güncesi öneririm dekant yapmıyorlar fakat split mantığı var ürünleri de orjinal sorun olmadı şu ana kadar tüm parfümlerimi oradan alıyorum bayağı ucuza geliyor.

Dekant almanız en mantıklısı olacaktır güvenilir dekant sitesi arıyorsanız koku güncesi öneririm dekant yapmıyorlar fakat split mantığı var ürünleri de orijinal sorun olmadı şu ana kadar tüm parfümlerimi oradan alıyorum bayağı ucuza geliyor.

Teşekkürler hocam öneriniz için. Dekant alımı için dekantparfum.com ve dekantdoktoru.com hakkında bir bilginiz veya deneyiminiz var mı?

Dekant parfümden almıştım zamanında normalde yayılımı yüksek olması gereken daha önce de kullandığım parfüm çok az yayılıma sahipti bu yüzden ya yeni batch swy kullanıyorlardı ya yeni üretilmişti ya da su ile karıştırılmış olduğunu düşündüm o yüzden bir daha alışveriş yapmadım şu anda dediğim insta sayfasında split yapılıyor her çarşamba günü yapılıyor takip atarsanız yetişme şansınız var.

Dekant parfümden almıştım zamanında normalde yayılımı yüksek olması gereken daha önce de kullandığım parfüm çok az yayılıma sahipti bu yüzden ya yeni batch swy kullanıyorlardı ya yeni üretilmişti ya da su ile karıştırılmış olduğunu düşündüm o yüzden bir daha alışveriş yapmadım şu anda dediğim insta sayfasında split yapılıyor her çarşamba günü yapılıyor takip atarsanız yetişme şansınız var.
split mantığı da bölme oluyo dekant ile aynı fakat sadece belirli günlerde yapılıyor ve şişe olarak da alabiliyorsunuz orjinal parfümlerin örnek veriyorum strong with younun ml fiyatı 45tl 5ml alırsanız 2 hafta götürebilir sizi günlük hayatta 4 fıs bile yeterli ya da merak ettiginiz türkiyede bulunması zor niş parfümler de var.

split mantığı da bölme oluyo dekant ile aynı fakat sadece belirli günlerde yapılıyor ve şişe olarak da alabiliyorsunuz orjinal parfümlerin örnek veriyorum strong with younun ml fiyatı 45tl 5ml alırsanız 2 hafta götürebilir sizi günlük hayatta 4 fıs bile yeterli ya da merak ettiginiz türkiyede bulunması zor niş parfümler de var.
şişe olarak almak isterseniz min 50ml almanız lazım şişe de sizin olmuş oluyo ucuz fiyata orjinal parfüm çözüyorsun anlayacagın

Dekant parfümden almıştım zamanında normalde yayılımı yüksek olması gereken daha önce de kullandığım parfüm çok az yayılıma sahipti bu yüzden ya yeni batch swy kullanıyorlardı ya yeni üretilmişti ya da su ile karıştırılmış olduğunu düşündüm o yüzden bir daha alışveriş yapmadım şu anda dediğim Instagram sayfasında split yapılıyor her çarşamba günü yapılıyor takip atarsanız yetişme şansınız var.

Split mantığı da bölme oluyor dekant ile aynı fakat sadece belirli günlerde yapılıyor ve şişe olarak da alabiliyorsunuz orijinal parfümlerin örnek veriyorum strong with younun ML fiyatı 45TL 5ML alırsanız 2 hafta götürebilir sizi günlük hayatta 4 fıs bile yeterli ya da merak ettiginiz Türkiye'de bulunması zor nıs parfümler de var.

Şişe olarak almak istersenizmin 50ML almanız lazım şişe de sizin olmuş oluyor ucuz fiyata orijinal parfüm çözüyorsun anlayacagın.

Anladım. Teşekkürler bilgilendirme için. Parfümler kesinlikle orijinal değil mi gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirim?

Anladım. Teşekkürler bilgilendirme için. Parfümler kesinlikle orijinal değil mi gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirim?
4 parfüm aldım, orijinallik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Alan kişilerde de herhangi bir sorun görmedim. Tek fark, bazı split parfümlerde şişeyi asla alamamanız. Örneğin, Louis Vuitton Imagination gibi bazı parfümler, refill (yeniden doldurulabilir) sistemine sahip olduğu için şişesi gönderilmiyor.

Bunun sebebi, şişenin kendisinin değerli olması. Normalde 100 ml şişeli versiyonu 12K civarındayken, refill ile 7K’ya geliyor. Aynı şekilde, bazı kutuların koleksiyon değeri olduğu için gönderilmediği durumlar da olabiliyor. Zaten açıklamada kutusuz geleceği belirtiliyor.

Bunun dışında, ürünler kesinlikle dolumcu vs. değil, tamamen orijinal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı