Afox SD250-480GQN SSD Alınır mı?

Ahmet Kayra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Konu başlığında da belirttiğim gibi Afox marka 480GB bir SSD buldum. Laptopumun HDD'si ömrünü doldurmak üzere. Biraz eski bir laptop ama çoğu işimi görüyor. Sıfır HDD'ye para vereceğime bir SSD alayım dedim. Bu SSD nasıldır? Kullananlar var mı? Günlük kullanım bir laptop için sıkıntılar yaşatır mı? Bozulma, çalışmama, donma, takılma vs. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

İlk defa duydum adını, büyük ihtimal Çin'den getirip marka basan bir marka. Bütçeniz nedir?

Çöp SSD.
860 EVO, Seagate Barracuda 120 ve SanDisk Ultra varken onu almayın.Bütçeniz nedir?

SSD'yi alacağım bilgisayarcı tanıdık elinde bu model varmış. O yüzden piyasada satılanın aksine daha ucuza alacağım.

400 liraya 500-480 gb arası bi model bakıyorum ama şu piyasa ve dolar kurunda imkansız gibi duruyor. O yüzden tanıdık birinden piyasa fiyatından daha ucuza alıyorum. Bilgisayarım zaten eski imzamda görebilirsiniz.

400 liraya 500-480 gb arası bi model bakıyorum ama şu piyasa ve dolar kurunda imkansız gibi duruyor. O yüzden tanıdık birinden piyasa fiyatından daha ucuza alıyorum. Bilgisayarım zaten eski imzamda görebilirsiniz.
@turkkomandosu Ne oldu ki bu fiyata en makul ürün bir sorunu yok diye biliyorum ve DRAM bulundurması bir artı. Değil mi ? @PossibleTurco

400 liraya bence 500 GB SSD yerine 250 GB kaliteli bir SSD alın. Yanına Caddy ile HDD takabilirsiniz. Depolama sorunu da yaşamazsınız böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…