400 liraya 500-480 GB arası bir model bakıyorum ama şu piyasa ve dolar kurunda imkansız gibi duruyor. O yüzden tanıdık birinden piyasa fiyatından daha ucuza alıyorum. Bilgisayarım zaten eski imzamda görebilirsiniz.
Seagate 480 GB BarraCuda Q1 ZA480CV1A001 2.5" SATA 3.0" SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
@turkkomandosu Ne oldu ki bu fiyata en makul ürün bir sorunu yok diye biliyorum ve DRAM bulundurması bir artı. Değil mi ? @PossibleTurco
Phison S11 bulunuyor bu SSD'de. QLC bellek olduğu için sadece depolama için tercih edilmeli. 32 MB SDRAM var aynı Patriot Burst gibi. Patriot ile aynı ürün sadece QLC bellek bulunduruyor. Yine en iyi QLC SATA SSD'lerden birisi denebilir. Performansı güzel.
Seagate 480 GB BarraCuda Q1 ZA480CV1A001 2.5" SATA 3.0" SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
@turkkomandosu Ne oldu ki bu fiyata en makul ürün bir sorunu yok diye biliyorum ve DRAM bulundurması bir artı. Değil mi? @PossibleTurco
Listeyi güncelledik yalnız. Kırmızı uyarı yerine sarı uyarı çektik. QLC olduğu için tabii ki depolama amaçlı kullanılmalı. Bence 250 GB 870 EVO daha iyi bir tercih olur. HDD takar Caddy ile mis gibi olur bir de.