4 458692 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 160 4 Ağustos 2022 #1 Babam ve çevrem sürekli bana afrodit diyor. Anlamı nedir neden bunu söylüyorlar? Köyde falan bile nedenini bilmiyorum.
Babam ve çevrem sürekli bana afrodit diyor. Anlamı nedir neden bunu söylüyorlar? Köyde falan bile nedenini bilmiyorum.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Aşk Tanrıçasının sana lakap olarak takılması ve gözüme uygun gözükmedi. Dikkat edin isterseniz.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 4 Ağustos 2022 #3 Aşk Tanrıçası.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 4 Ağustos 2022 #4 458692 dedi: Babam ve çevrem sürekli bana afrodit diyor. Anlamı nedir neden bunu söylüyorlar? Köyde falan bile nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yunan mitolojisindeki aşk tanrıçası. Hermafrodit demediğine şükredin
458692 dedi: Babam ve çevrem sürekli bana afrodit diyor. Anlamı nedir neden bunu söylüyorlar? Köyde falan bile nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yunan mitolojisindeki aşk tanrıçası. Hermafrodit demediğine şükredin
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.172 Çözümler 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 4 Ağustos 2022 #5 458692 dedi: Babam ve çevrem sürekli bana afrodit diyor. Anlamı nedir neden bunu söylüyorlar? Köyde falan bile nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 - Kadınlara güzelliklerinden ötürü Afrodit diye seslenilebilir. Afrodit budur. 2 - Yalnız ülkemizde Afrodit şu kişiyle magazinsel özdeşleştirildiği de olmuştur. 3 - Bir erkeğe ise Pan, Ares, Zeus v.b daha pek çok başka lakapla seslenilebilir. 16-20 yaşları arası bana Eros diyordu ailem ve çevredeki komşular.
458692 dedi: Babam ve çevrem sürekli bana afrodit diyor. Anlamı nedir neden bunu söylüyorlar? Köyde falan bile nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 - Kadınlara güzelliklerinden ötürü Afrodit diye seslenilebilir. Afrodit budur. 2 - Yalnız ülkemizde Afrodit şu kişiyle magazinsel özdeşleştirildiği de olmuştur. 3 - Bir erkeğe ise Pan, Ares, Zeus v.b daha pek çok başka lakapla seslenilebilir. 16-20 yaşları arası bana Eros diyordu ailem ve çevredeki komşular.