grafikibrahim24
Decapat
After Effects kullanıyorum. Programda olanların dışında hareketli banner vb. işlemlerde kullanışlı olacak lisans gerektirmeyen ücretsiz hazır effects eklentiler var mı?
Hocam sağol mutlaka incelemeye çalışacağım. Yorumuna beğeni atacaktım ama canı sağolası moderatörler banlamış beni.Andrew Kramer'i mutlaka takip et After Effects konusunda uzman ve eskiden beri tutorial atıyor çok işine yarar olmazsa olmazlardandır her After kullanıcısı bilir bunu mutlaka izle. Youtube'da da var sitesinde de var. Bunun Element 3D Plug-in'ini kullanabilirsin kullanışlı ve basit. Bunun dışında Trapcode Particular da çok iyi onu da kullanabilirsin baya işe yarar yani.
![]()
Red Giant | Toolkit for Video Editing, VFX & Motion Graphics
Red Giant: The leading editing toolkit for visual effects, motion graphics & video post-production. Elevate video, motion, and image to next level.www.redgiant.com
Sıkıntı yok kardeşHocam sağol mutlaka incelemeye çalışacağım. Yorumuna beğeni atacaktım ama canı sağolası moderatörler banlamış beni.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.