cihany7 Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #1 After Efects programı için ücretsiz ve çok aşırıya uçmamak şartıyla ücretli, güzel plug-in'ler arıyorum.
After Efects programı için ücretsiz ve çok aşırıya uçmamak şartıyla ücretli, güzel plug-in'ler arıyorum.
M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #2 cihany7 dedi: After Efects programı için ücretsiz ve çok aşırıya uçmamak şartıyla ücretli, güzel plug-in'ler arıyorum. Genişletmek için tıkla... Element 3D ve Saber öneririm.
cihany7 dedi: After Efects programı için ücretsiz ve çok aşırıya uçmamak şartıyla ücretli, güzel plug-in'ler arıyorum. Genişletmek için tıkla... Element 3D ve Saber öneririm.
cihany7 Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #3 Saber vardı. Element 3D ve bayağı birşey indirdim , akşama yeşillendiririm
M Mutlu_XD Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #4 cihany7 dedi: Saber vardı. Element 3D ve bayağı birşey indirdim , akşama yeşillendiririm Genişletmek için tıkla... Ne yapmayı planlıyorsunuz
cihany7 dedi: Saber vardı. Element 3D ve bayağı birşey indirdim , akşama yeşillendiririm Genişletmek için tıkla... Ne yapmayı planlıyorsunuz
cihany7 Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #5 Mutlu_XD dedi: Ne yapmayı planlıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Şuanda öncelikli amacım intro yapmak fakat ilerisi içinde öğrenebildiğim kadar öğrenmek istiyorum.
Mutlu_XD dedi: Ne yapmayı planlıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Şuanda öncelikli amacım intro yapmak fakat ilerisi içinde öğrenebildiğim kadar öğrenmek istiyorum.