Boliver Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #1 Arkadaşlar After effect'de dosyayı timeline'da 3. dakikadan sonrasına tıkladığım zaman böyle bi ekran geliyor. Ve PC çok kasıyor. Bunun sebebi nedir ? Bilgisayar özellikleri: Recep abi ilgilenebilir misin ? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2016
Arkadaşlar After effect'de dosyayı timeline'da 3. dakikadan sonrasına tıkladığım zaman böyle bi ekran geliyor. Ve PC çok kasıyor. Bunun sebebi nedir ? Bilgisayar özellikleri: Recep abi ilgilenebilir misin ?
murat küçük vine Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2016 #2 Senin sorunun cevabı budur yanılmıyorsam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Senin sorunun cevabı budur yanılmıyorsam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Boliver Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2016 #3 Bu videoya bende baktım da bu sony vegas bende ki sorun after effect de oluyor. Daha çözemedim. Sorunu çözdüm arkadaşlar. Videonun kendisin de sıkıntı varmış. Videoyu başka bir yerden temin edince düzeldi.
Bu videoya bende baktım da bu sony vegas bende ki sorun after effect de oluyor. Daha çözemedim. Sorunu çözdüm arkadaşlar. Videonun kendisin de sıkıntı varmış. Videoyu başka bir yerden temin edince düzeldi.