AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 223 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2023 #1 Merhabalar. After Effects kullanırken hep bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? After Effects 2020 kullanıyorum. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (31).png 240,9 KB · Görüntüleme: 22
Merhabalar. After Effects kullanırken hep bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? After Effects 2020 kullanıyorum.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.598 Makaleler 2 Çözümler 35 6 Şubat 2023 #2 Lanet bir hata,yeni comp açıp dener misiniz?
AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 223 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2023 #3 neqetria dedi: Lanet bir hata,yeni comp açıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Pre-compose kısmından mı yoksa direkt yeni bir comp açıp mı deneyeyim?
neqetria dedi: Lanet bir hata,yeni comp açıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Pre-compose kısmından mı yoksa direkt yeni bir comp açıp mı deneyeyim?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.598 Makaleler 2 Çözümler 35 6 Şubat 2023 #4 AR4N3L dedi: Pre-compose kısmından mı yoksa direkt yeni bir comp açıp mı deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Pre-comp dene olmazsa comp açıp dene.
AR4N3L dedi: Pre-compose kısmından mı yoksa direkt yeni bir comp açıp mı deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Pre-comp dene olmazsa comp açıp dene.
AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 223 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2023 #5 neqetria dedi: Pre-comp dene olmazsa comp açıp dene. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.598 Makaleler 2 Çözümler 35 6 Şubat 2023 #6 AR4N3L dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden hatayı alıyordum hocam çözümü hatırlarsam söylerim.
AR4N3L dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden hatayı alıyordum hocam çözümü hatırlarsam söylerim.
AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 223 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Cumartesi 15:12 #7 neqetria dedi: Eskiden hatayı alıyordum hocam çözümü hatırlarsam söylerim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilgisayar değiştirdim hala oluyor arada çözümü hatırladıysanız söyleyebilir misiniz?
neqetria dedi: Eskiden hatayı alıyordum hocam çözümü hatırlarsam söylerim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilgisayar değiştirdim hala oluyor arada çözümü hatırladıysanız söyleyebilir misiniz?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.598 Makaleler 2 Çözümler 35 Pazar 16:03 #8 AR4N3L dedi: Hocam ben bilgisayar değiştirdim hala oluyor arada çözümü hatırladıysanız söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam hatırlamıyorum.
AR4N3L dedi: Hocam ben bilgisayar değiştirdim hala oluyor arada çözümü hatırladıysanız söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam hatırlamıyorum.