After Effects 2020 ve ilerisi için 16 GB RAM yeter mi?

OsmanT20

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir sistem dizdim oyundaki performansları iyiydi ama video editi ve Photoshop için yeterli bir sistemim var mı onu sormak için geldim. After Effects'de futbol editleri yapacağım Max1dk uzunluğunda olur, topaz video enhance aide ve After Effects'de bu sistem yeterli mi? Ryzen 5 7600 işlemci.
4060 Ti(8 GB)ekran kartı.
16 GB RAM 3600MHz.

16gb günümüzde yeterli gelmiyor hocam. 24gb ve üstü idealdir. Özellikle Adobe programları çok Ram severler. Yine de yapacağınız işin yükü için şu anda sisteminiz yeterli. Biliyorsunuz bazen insanların 1 dakikası bile çok değerli Render vs. durumlar için. Siz keyfinizce yaptığınızdan en kötüsü biraz daha fazla beklemek zorunda kalırsınız Render karşısında.

16 GB günümüzde yeterli gelmiyor hocam. 24 GB ve üstü idealdir. Özellikle Adobe programları çok RAM severler. Yine de yapacağınız işin yükü için şu anda sisteminiz yeterli. Biliyorsunuz bazen insanların 1 dakikası bile çok değerli render vs. durumlar için. Siz keyfinizce yaptığınızdan en kötüsü biraz daha fazla beklemek zorunda kalırsınız render karşısında.

Dediğin gibi keyfiyen yapacağım çok da önemi yok beklememin sık sıkta yapmıyorum 2günde bir 3günde bir falan cevabınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı