After Effects 2020 yazıya animasyon verme

xAlChak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Videodaki adamın yaptığı gibi bir şey yapacağım ama ben animasyon verince boyutu çok artıyor. Bu adam o kadar efekt yapmasına rağmen çok düşük kalıyor. Onun projesindeki üst taraftaki skeet.gg yazısının efektini nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka yanlış hatırlamıyorsam saber efekti vardı onu indir onun içinde var aynı efekt.

Kanka yanlış hatırlamıyorsam saber efekti vardı onu indir onun içinde var aynı efekt.

Var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum o adamın yaptığında yazının etrafında neon ışık geziniyor bende öyle yapmak istiyorum ama yapamıyorum.

Var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum o adamın yaptığında yazının etrafında neon ışık geziniyor bende öyle yapmak istiyorum ama yapamıyorum.
Ne zamandır kullanmıyorum after effect daha önceden baya yapmıştım o tarz çalışma ama nerdeyse 1 yıldır elimi sürmedim ondan tam hatırlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…