After Effects 2022 arka planı değiştirmek

GovernorF1

Decapat
Daha fazla  
Selamunaleyküm arkadaşlar benim ödevim varda 11.sınıf bilişim öğrencisiyim hocamız bir ödev verdi bir video var. Elimde gözlüğün her iki camına da video koymak istiyorum. Ama sadece 2 yuvarlak cam içine nasıl koyabilirim? Bir türlü yapamadım. Yardım edenlerden Allah razı olsun şimdiden.

Detaylı açıklarsanız sevinirim arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (29).png
    655,2 KB · Görüntüleme: 49

Yapacağın şey ilk önce Photoshop'ta gözlüğün içini kırpıp silmen sonraki adım videoları yerleştirmek üsteki kalem ucu simgesine basarak içine yerleştirebilirsin.

Yapacağın şey ilk önce Photoshop'ta gözlüğün içini kırpıp silmen sonraki adım videoları yerleştirmek üsteki kalem ucu simgesine basarak içine yerleştirebilirsin.

Hocam biraz daha açabiliri misin zahmet olmazsa.

asıl amacım şu video akacak sonra gözlüğün içi değişcek
gözlük videoya 10 saniye sonra dahil oluyor

hocam bunu nası yapcam tam olarak

After Effects'e ne kadar aşinasın bilmiyorum ama, anladığım kadarıyla her iki camda da farklı videolar olacak sanırım. Maskeleme ile de yapabilirsin.
@Loud arkadaşın bahsettiği gibi gözlüğün içini Photoshop'ya da başka bir programda silip PNG olarak kaydedersen, o kısımlar transparan olacaktır.
Kısacası birden fazla yöntemi var.

Hocam biraz daha açabiliri misin zahmet olmazsa.

Asıl amacım şu video akacak sonra gözlüğün içi değişecek.
Gözlük videoya 10 saniye sonra dahil oluyor.

Hocam bunu nasıl yapacağım tam olarak.

Adımları takip et zaten YouTube'da bulursun yardımcı video basit bir şey.

Video olan gözlük mü arkaplan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…